Oldal kiválasztása

Változatosabb menükínálattal várja a diákokat az új tanévben a Laki-Konyha

 

lakionyha

 

Elérkezett a szeptember, és vele egy új tanév kezdete. Fontos változásokat hoz ez a közétkeztetést végző Laki-Konyha kft-nél is. Korábban több visszajelzés is érkezett a konyha vezetője, és polgármester asszony részére az iskolai menüztetéssel kapcsolatban. Ezen jelzéseket megvizsgálva a vezetőség arra az elhatározásra jutott, hogy iskolai közétkeztetésben a jövőben csak egy fajta menü lesz elérhető. Ennek köszönhetően a konyha még költséghatékonyabban tud majd működni, hisz előre tudni lehet majd, hogy mennyi ételt kell főzni az adott napra. Az így elért költségcsökkenést vissza lehet forgatni az alapanyagokba, így még változatosabb menükínálatot tudnak majd a diákok elé tálalni.

Fontos, hogy ez a változtatás csak az intézményi étkeztetést érinti, a vendég menüben továbbra is lehet választani A és B menü közül, itt viszont a növekvő rezsi- és üzemanyag költségek következtében szükséges a menü árát is emelni valamelyest. Az intézményekben étkezőket továbbra is a régi árszabás várja!

A gyermekeket nem csak változatosabb menükínálat, de újdonságok is várják az új tanévben. Az egyik ilyen a teljesen felújított ebédlő, mely új padlót, új festést és új nyílászárókat kapott, emellett novemberben érkeznek az új bútorok is. A másik újdonság a Laki-Konyha kft által elnyert eszközbeszerző pályázatból vásárolt salátás hűtő lesz, mely tanítási időszakban az étkezőben kerül elhelyezésre, és a helyben megtermelt friss zöldségeket kínálja majd a gyermekeknek, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy a felnövekvő generációt ránevelje az egészséges táplálkozásra!

Megszakítás