Oldal kiválasztása

Újvilág Passió az ArborétumbanA kecskeméti Katona József Színház és az Alföld Idegenforgalmáért Alapítvány 2012. június 8-án és 9-én Újvilág Passió címmel új, hagyományteremtő szabadtéri produkciót hoz létre a Kecskeméti Arborétumban, mely a környék egyik páratlan szépségű és gazdagságú zöld területe.

Hagyományteremtő szándékkal hozzuk létre az előadást, reményeink szerint több is követi majd, és minden évben, június első hétvégéjén megmutathatjuk nézőinknek a kecskeméti Újvilág Passiót.

Reményeink szerint fontos turisztikai célponttá válhat előadásunk, mely nemcsak Kecskemét városának, hanem a térség vonzerejét is növeli majd.

Az előadás létrejöttéhez támogatókat, segítőket keresünk, melyet a mellékelt csekken vagy a 11500119-10000166 bankszámlaszámra (Orgovány és Vidéke Takarékszövetkezet), az Ön által felajánlott összeggel megtehet.

A jegyértékesítést megkezdtük, Jegyár: 1800 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1500 Ft. Jegyek válthatóak a Katona József Színház Szervezési- és Jegyirodájában (Kecskemét, Katona József tér 5. Telefon: 76/501-174, 76/501-177, szervezes@kecskemetikatona.hu) valamint az ismert jegyirodákban.

Köszönjük, hogy jelenlétével támogatja az előadást.

Megszakítás