Oldal kiválasztása

Újabb pályázati siker a lakiteleki óvodában“Kulcsszerepben a mi óvodánk is.” Az óvodai nevelés sikeres modernizációs folyamatainak segítése, mintaadó szolgáltatói szerepben, ezzel a címmel nyert pályázatot az Eötvös Iskola  Lakiteleki Szivárvány Napközi Óvodai Tagintézménye, melyet a TÁMOP 3.1.7-11/2 kódszámú, „Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése” című pályázati kiírásra nyújtott be.
Ezzel 3.000.000. Ft összegű vissza nem térítendő, támogatásra jogosult.

A pályázat előzménye, hogy az óvoda kettő „Jó gyakorlat” – ot dolgozott ki és töltött fel az EDUCATIO KHT honlapjára, összeállította az Intézményi fejlesztési tervét majd, 2011. szeptember 20.-án megfelelt egy formai és szakmai előminősítésnek. Az óvoda nevelőtestülete a pályázattal arra vállalkozott, hogy a CICAHÁT-KUTYAHÁT valamint az OVI VAKÁCIÓ című, példaértékű Jó gyakorlataikkal felkészülnek az óvodák közötti együttműködésre és az országos referencia intézményi hálózathoz való kapcsolódásra.
CICAHÁT-KUTYAHÁT programban az évek óta kiváló eredményeket mutató Aszódiné Magyar Beáta által vezetett gyógytestnevelés gyakorlatát adják át. Az OVI VAKÁCIÓ óvodai program a nevelőtestület minden tagjának aktivitásával valósul meg Az óvodai nyári élet megszervezésének élményszerű gyakorlatát  mutatja be mely  az országban is egyedülálló.

A lakiteleki óvoda a pályázati felkészülés után egy újabb minősítési eljáráson  “Minősített referencia intézmény” – nyé válhat. A referencia intézmény egyedi, más intézmények számára is példaértékű, működésében koherens, befogadó, gyermekközpontú pedagógiai gyakorlattal, szervezeti innovációval rendelkező, és ezt szolgáltatásaiban publikálni, valamint átadni képes intézmény.

A projekt megvalósításának kezdő időpontja 2012.05.01. a befejezés időpontja pedig 2012.12.31.

Gratulálunk, és sok sikert kívánunk!

Megszakítás