Oldal kiválasztása


Az itt található helyi iparűzési- és építményadó adóbevallási nyomtatvány segítségével kitölthető a bevallás elektronikusan és ellenőrzött formában.

Tisztelt Vállalkozók, Könyvelők!

Az alábbi helyi iparűzési adóbevallási nyomtatvány és építményadó bevallás kitöltő program segítségével a Lakiteleki önkormányzati adóhatósághoz (Lakitelek Jegyzője) benyújtandó adóbevallás, bejelentkezés, kitölthető ellenőrzött formában (számszaki ellenőrzések, összefüggések számolása) nyújtható be. Az interaktív súgó segítségével, az adatok formai vizsgálatával és a számolt mezők kitöltésével az adóbevallás egyszerűbben és hibamentesen tölthető ki. Az ellenőrzött és kinyomtatott ( a nyomtatás során vonalkóddal ellátott ) adóbevallást, bejelentkezést, postai úton vagy személyesen lehet benyújtani az adóhatósághoz,  Lakitelek Jegyzője 6065 Lakitelek, Széchenyi krt. 48. címre.

A bevallás benyújtásának határideje a 2009. adóévről 2010. május 31. (a tárgyévet követő május 31.)

A bevallás, bejelentkezés elektronikus úton nem nyújtható be.

Az adóbevallás kitöltő program használatához a felhasználó számítógépén az ingyenesen letölthető Adobe Reader program legalább 7.05-ös verziójának  kell telepítve lennie. Amennyiben az Ön számítógépén jelenleg ez nincs telepítve, az alábbi linkre kattintva ingyenesen letöltheti. Windows 98-at vagy korábbi verziójú operációs rendszert használó számítógépek sajnos nem kompatibilisek a bevallást támogató Adobe Reader újabb verzióival..

Adobe Reader 9.1 letöltése innen >>

Lakitelek Önkormányzat illetékességi területén a 2008. és 2009. évre vonatkozó helyi iparűzési adó mértéke, az adóalap 2 %-a. A Lakiteleki Önkormányzat 9/2001.(III.21.) számú helyi iparűzési adórendelete a törvényi mentességeken túlmenő mentességet nem tartalmaz.

Az iparűzési adót a Lakiteleki Polgármesteri Hivatalnak a Lakiteleki Takarékszövetkezetnél vezetett  52000018-11100159. számú helyi iparűzési adó beszedési számlájára kell befizetni.Köszönettel vesszük, ha az adóbevallás-kitöltő programunk használatával készíti el adóbevallását!

A letöltéshez kattintson ide!

Lakitelek, 2009. február 5.

dr. Orbán Csaba
jegyző

Megszakítás