Oldal kiválasztása

Tőserdőért alapítvány híreiA Tőserdőért Alapítvány az éves megszokott munkálatait, revitalizációt végez április 28-29-30-án és május 1-én.
 Célunk az üdülő hely szebbé tétele minden korosztály számára. A fesztiválra komoly sztárvendégeket hívott meg a szervezőség és április 28-tól Tőserdőben már elővásárlással kapható a kedvezményes 4 napos bérlet.

Idén az alábbi munkálatokat végezzük:

  • színpad homlokzat festése
  • színpad előtti padok festése
  • színpad hátsófal vakolása javítása
  • 5db Pagoda tisztítása festése
  • színpad mögötti híd tisztítása festése

Terveink szerint részt vesznek: Galgóczy Zsolt, Baranyai János, Galgóczy Tamás, Zérczi Sándor, Szabó László, Tóth Tamás, Tóth Márk, Kiss Attila, Csernák Gábor, Harmatos Zoltán, Nagy Tibor, Galgóczy Flóra, Szabó Ádám, Lingura Krisztián, Fehér Milán stb.
Továbbá már 95%-ban elkészültek a XVII. Tőserdő Szépe Tiszavirág Fesztivál programjai melyek a www.toserdo.hu oldalon megtekinthetőek.
 A fesztiválra komoly sztárvendégeket hívott meg a szervezőség és április 28-tól Tőserdőben már elővásárlással kapható a kedvezményes 4 napos bérlet.
 A hosszú hétvégén egy kihelyezett standon lehet limitált mennyiségben vásárolni az akciós bérletet és fesztiválunkról felvilágosítást nyújtunk minden érdeklődő számára.

A fesztivál részletes programtervezetét ide kattintva lehet megtekinteni >> 

További információk az alábbi linkeken:
http://www.facebook.com/toserdoszepefesztival
http://www.toserdo.hu


Feltöltésre került a december 14-ei képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve.

A letöltéséhez kattintson ide!

Megszakítás