Oldal kiválasztása

2009. október 03.-án az Őszköszöntő Szüreti Napon rendezzük meg az első  

TÖK SZÉPSÉG KIÁLLÍTÁST

Jöhetnek a sütőtökök, a dísztökök, a kicsi és a nagy tökök.  A tököket a művelődési házban gyűjtjük október 2.-ig péntekig, de még szombaton reggel 9 óráig a Bacchus borozóhoz is el lehet hozni azokat.

A legszebb tökre a helyszínen mindenki szavazhat.  Az a tök, amelyikre a legtöbben szavaznak, elnyeri a TÖKKIRÁLY  címet, gazdája pedig a tökkorona tulajdonosa lesz. A koronát 12.30-kor a szüreti kisbíró adja át.

Adjon esélyt a cím elnyerésére, ne maradjon ki egyetlen szép tök sem, Lakiteleken ebből a jó mókából!

FŐZŐVERSENY!

Egyre többen jönnek ki az Őszköszöntő Szüreti Napon családjukkal, baráti társaságukkal és neveznek a főzőversenyre. Nagyon sok finomság készült már a Bacchus udvarban. A nevezőket a szüreti kisbíróné várja 8.30-ig.  Igyekezni kell a tűzgyújtással, hogy a finomságok legkésőbb 12 órára elkészüljenek, ekkor lesz ugyanis a zsűrizés. Bizony-bizony, itt nem csak a részt vétel a fontos, hanem az is, hogy mi fő a bográcsban. Na nem a zsűri miatt, hanem a barátok, a családtagok és a jó hangulat miatt. Nagy szeretettel várjuk a főzőket!

BOR ÉS PÁLINKA

Ezek is versenyre kelnek az Őszköszöntő Szüreti Napon. A versenyt szüreti kisbíró felügyeli. Nála lehet nevezni 10 óráig, figyel a zsűri tagjaira, hogy csak kóstolgassák a finom nedűket és ő hirdeti ki az eredményt 12 órakor még az ebéd előtt. Várjuk a házi készítésű borokat és a hazai gyümölcsből készített pálinkákat!

Óvodai hírek - 2009 áprilisÓvodai hírek - 2009 áprilisÓvodai hírek - 2009 áprilisrciusÓvodai hírek - 2009 április
Megszakítás