Oldal kiválasztása

Tök szépség kiállítás

2012. szeptember 29-én az Őszköszöntő Szüreti Napon negyedik alkalommal rendezzük meg a
TÖK SZÉPSÉG KIÁLLÍTÁST.
Jöhetnek a sütőtökök, a dísztökök, a kicsi tökök és a nagy tökök, melyeket szombat reggel 10 óráig várunk a Bacchus borozóhoz.

Részletek a Bővebben gomb megnyomásával!

A legszebb tökre a helyszínen mindenki szavazhat.  Az a tök, amelyikre a legtöbben szavaznak, elnyeri a TÖKKIRÁLY  címet, gazdája pedig a tökkorona tulajdonosa lesz. A koronát 12 órakor a szüreti kisbíró adja át.
Adjon esélyt a cím elnyerésére, ne maradjon ki egyetlen szép tök sem Lakiteleken ebből a jó mókából!

FőzőversenyFőzőverseny!

Egyre többen jönnek ki az Őszköszöntő Szüreti Napon családjukkal, baráti társaságukkal és neveznek a főzőversenyre. Erre biztatjuk most is azokat akik szeretnek finomat főzni és enni. Nagyon sok finomság készült már a Bacchus udvarban. A nevezőket a szüreti bíróné várja 8.30-ig.  Igyekezni kell a tűzgyújtással, hogy a finomságok legkésőbb 12 órára elkészüljenek, ekkor lesz ugyanis a zsűrizés. Bizony-bizony, itt nem csak a részt vétel a fontos, hanem az is, hogy mi fő a bográcsban. Na nem a zsűri miatt, hanem a barátok, a családtagok és a jó hangulat miatt. Nagy szeretettel várjuk a főzőket!
Kíváncsiak vagyunk kié lesz a vándorfakanál.

Bor és pálinkaBor és pálinka

Ezek is versenyre kelnek az Őszköszöntő Szüreti Napon. A versenyt szüreti kisbíró felügyeli. Nála lehet nevezni 11 óráig. Árkus szemekkel figyeli majd a zsűri tagjait, hogy csak is kóstolgassák a finom nedűket. Az eredményhirdetésre még az ebéd előtt sor kerül. Várjuk a házi készítésű borokat és a hazai gyümölcsből készített pálinkákat!
Nagyon reméljük, hogy a vándorfakanál mellett a vándorkulacs is gazdára talál.

Megszakítás