Oldal kiválasztása


Magyarországi Strandfesztivál 2009. június 27 – július 5.

1 belépő , 9 napra, 100 strandra – kivételes strandolási lehetőség a fürdőzni vágyóknak 

Ha nyár és napsütés, akkor irány a strand! A nyári főszezon elején kerül megrendezésre hazánkban minden idők legnagyobb strandfesztiválja. A Strandra Magyar! program országos szinten, egyedülálló módon, kedvezményes strandolási, fürdőzési és szállás lehetőséget kínál a hazánkban nyaraló magyar és külföldi turisták számára. A Magyarországi Strandfesztivál keretében egy 9 napon át érvényes, kedvezményes áron megvásárolható felnőtt és gyerek belépőjeggyel közel 100 strandon, aquaparkban, termál- és gyógyfürdőben, valamint uszodában fürdőzhetnek a résztvevők, akár naponta más-más helyeket, helyszíneket kipróbálva.

Magyarország csodálatos helyekkel, elrejtett kis településekkel, vagy éppen nagy vonzerejű népszerű városaival várja a nyári pihenés, a kikapcsolódás idejére valamennyiünket. Az utazni vágyók, a vízpartok és strandok szerelmesei előtt azonban most példátlan lehetőségek sokasága nyílik meg új turisztikai célpontok felfedezésére és megismerésére. Itt az alkalom, hogy akár a nagycsaládosok is nyaraljanak, pihenjenek, kipróbálhassák strandjainkat, méghozzá igencsak pénztárcakímélő módon!

A Strandra Magyar! Magyarországi Strandfesztivál 2009. június 27. és július 5. között kivételes strandolási lehetőséget nyújt a fürdőzni vágyóknak: egyszeri kedvezményes belépő megvásárlásával 9 napon át biztosít országszerte közel 100 strandra, aquaparkba, termál- és gyógyfürdőbe, uszodába belépést!

Az esemény egyik célja visszacsábítani a gyönyörűbbnél-gyönyörűbb magyar strandokra a hazai közönséget. Most a strandfesztiválkiváló alkalmat teremt az érdeklődőknek, családoknak az ország strandjainak, termál- és gyógyfürdőinek megismerésére, kipróbálására, újrafelfedezésére igen kedvező feltételekkel.

A rendezők alapvető törekvése egyezik a Magyar Turizmus Zrt. 2009-es hazai turizmusélénkítő stratégiájával, amely felhívja figyelmünket az itthon is megszerezhető turisztikai élményekre: „Itthon láss csodát!”. Való igaz, a vizek országaként csodálatos dolgok itthon is vannak! A szervezők szándéka ezért a strandkultúra népszerűsítése mellett, hogy a nyaralni vágyók ne csupán a tengerparti nyaralásokat részesítsék előnyben, hanem fedezzék fel „újra” a belföldi vízpartokat, fürdőhelyeket.

A Strandra Magyar! kínálta kedvezményes strandolási lehetőséggel még ebben a gazdaságilag kedvezőtlenebb helyzetben sem kell lemondani a pihenésről! A nehezebb szociális helyzetben élők, nagycsaládosok számára is lehetőség nyílik arra, hogy szélesebb körben betekintést nyerjenek hazánk fürdővilágába.

Ugyanebben az időszakban ezért a strandokkal, fürdőkkel egy településen működő szállodák közül többen is kedvezményes szálláslehetőséget kínálnak a résztvevőknek, elősegítve a nyaralással kapcsolatos választási döntéseket. A programhoz folyamatosan csatlakozó strandok és szállodák részletes ajánlatai a www.strandramagyar.hu weboldalon érhetők el, valamint a jeggyel rendelkezőknek az első belépéskor átadásra kerülő programfüzetben.

Belépőjegyek a rendezvény utolsó napjáig vásárolhatók országosan 2009. május 21-étől a Ticket Express jegyiroda hálózatában (www.tex.hu), valamint 2009. május 29-étől 4500 lottószelvényt értékesítő helyen (lottózókban, postákon, trafikokban).

Felnőtt jegy: 1800 Ft/9 nap
Gyerek jegy 14 éves korig: 1200 Ft/9 nap

A 9 napra szóló belépő rossz idő esetén sem vész kárba, mert a programhoz fedett uszodák és fürdők is csatlakoznak. Mindezek mellett a Strandra Magyar! karszalaggal rendelkezők a legtöbb strandra sorban állás nélkül is bejuthatnak.

Magyarország csodálatos, itt a lehetőség megismerésére, felfedezésére is! Kalandra, útra, strandra magyar!

Az esemény együttműködő partnere a Magyar Turizmus Zrt.

Akik már csatlakoztak és várják a fürdőzőket:

Aquacity Vízicsúzda- és élménypark – Zalaegerszeg, Albertirsa Gyógy és Strandfürdő, Aqua Termál és Kemping – Csorna, Aquaworld Budapest, Bogácsi Thermálfürdő Kft., Budatava Strand – Balatonalmádi, Csopak Strand, Diási Strand – Gyenesdiás, Dunaföldvár Strand, Fényes Fürdő és Kemping – Tata, Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping, Hajdúdorog Strandfürdő, Jonathermál Zrt. – Kiskunmajsa, Kazincbarcika Városi Strandfürdő, Kisköre Szabadvízű Strand, Káptalanfüredi Kis Strand, Káptalanfüredi Nagy Strand, Lakitelek-Tősfürdő, Lido Strand – Vonyarcvashegy, Magyarhertelendi Termálfürdő, Napsugár Beach – Tihany, Püspökladányi Gyógyfürdő, Sajkodi Strand, Strandfürdő és Gyógyászat – Dévaványa, Sellő Wellness Centrum Dabas-Gyón, Szentesi Üdülőközpont, Thermálstrand Tiszacsege, Tölgyes Gyógyvizű Strandfürdő és Kemping, Wesselényi Strand – Balatonalmádi.


További információk:

www.strandramagyar.hu, info@strandramagyar.hu

Megszakítás