Oldal kiválasztása

Nagy sikerrel zárult településünk első falunapja. Az elmúlt szombati eseményen nagy számban vettek részt községünk lakói.

A művelődési ház előtti parkban felállított hatalmas sátor és a falunapra csalogató reklámtábla azt jelezte, hogy nagy mulatság van készülőben. Szerencsére az időjárás is kedvező volt, így semmi akadálya nem volt annak, hogy minden a terveknek megfelelően alakuljon. A meghirdetett főzőversenyre tizennégy csapat jelentkezett, akik finomabbnál finomabb ételeket főztek. Az első helyet a Laki-Traki szerezte meg, Hendick István chilis babot főzött. Második helyen végzett az Önkormányzat csapata. Ifj. Csikós Mihály vaddisznó pörköltet készített. Harmadik helyen értékelte a zsűri a Névnaposok csapatát, ahol Csikós Mihály volt a szakács. Utcák közötti versenyt is hirdettek. Ahol a Széchenyi krt. csapata győzedelmeskedett, megelőzve az Árpád és a Vasút utca csapatát.

Az önkormányzat jóvoltából ingyen lehetett hozzájutni kürtőskalácshoz. A gyerekek különböző játékokat próbálhattak ki, és ők is ingyen használhatták az ugrálóvárat és trambulint. A színpadon közben zajlottak az események. Felléptek az óvodások, Veréb Józsi és társa, Prógliné Marika, az ifjúsági néptánccsoport, a mazsorettek, a tűzoltó zenekar. Este meggyújtották a tábortüzet, ahol tűzzsonglőrök ügyeskedtek. Akinek kedve tartotta az süthetett szalonnát az erre kijelölt helyen. A hozzávalót ingyen biztosította az önkormányzat. Nagy sikert aratott Hevesi Tamás koncertje, akit több százan néztek és hallgattak. Az este utcabállal zárult, ahol Tasi Csaba húzta a talpalávalót.

Köszönet mindazoknak, akik valamilyen módon részt vettek a szervezésben, és a munkálatokban, vagy felajánlottak valamit, hogy sikeres legyen Lakitelek első falunapja.

Az eseményen készült fotógalériát az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:  Sikeres falunapi rendezvény

Megszakítás