Oldal kiválasztása

Rongálások a falu területénSokadik alkalom ez már, hogy a ismeretlen, pitiáner elkövetők ilyen nehéz célpontot szúrnak ki településünk területén. Most a felújított Művelődési Házunk lett az áldozat.
Komolyabbra fordítva a szót: Lakitelek Polgármesteri Hivatala 10.000 Ft nyomravezetői díjat
ajánlott fel annak a személynek, aki pontos információkkal tudja
segíteni az elkövető(k) kézre kerítését.

A Művelődési Ház szervezőjének nyílt levelét a Bővebben gombra kattintással olvashatják el!

Tisztelt lakitelekiek!

Olyan ügyben fordulok Önökhöz, amely véleményem szerint mindenkit érint. Jelen esetben még csak a művelődési ház épületét és egy vagy több, az öklét mindenképpen kipróbálni szándékozó emberkét, de áttételesen mindannyiunkat…

Már a tavalyi év végén látható volt a külső klub falán, a szigetelésen egy ököl nyoma, amely beszakította a nemes vakolatot és az alatta lévő hálót is. A mai napon az épület hátsó falán vettünk észre ilyen, szándékos rongálásból eredő sérüléseket. Jelenleg 4 nagyobb benyomódással „büszkélkedhet” az épületünk.
Én a gyermekkoromat és az azóta eltelt idő nagy részét ebben a házban töltöttem és nagyon örültem a két évvel ezelőtti felújításnak, a nyílászárók és a homlokzat cseréjének. Amióta itt dolgozom, még jobban tudom becsülni a szigetelést, a szép megjelenését az épületnek. Úgy gondolom, hogy az elmúlt évben tanúbizonyságot nyert az a tény, hogy aki a művelődési házban szeretné a szabadidejét eltölteni, az megteheti. Szinte minden délután és este nyitva van a ház, sokszor még hétvégén is.

Megkérem tehát azokat, akik nem tudják a felesleges energiájukat megfelelően levezetni, hogy inkább jöjjenek be és ping-pongozzanak, biliárdozzanak, csocsózzanak…
Én is jobban fogom magam érezni, de valószínűleg ők is, ha kipróbálják a szórakozás más módjait…

Tisztelettel megkérem a lakitelekieket, hogy amennyiben észlelnek bármilyen, a művelődési háztól szokatlan viselkedést az épület környékén, akkor jelezzék a polgárőrök felé vagy nyugodtan hívjanak fel engem a 06 70 931 7886-os telefonszámon.
Előre is köszönöm!

Mindezt lejegyezte január 22-én, a Magyar Kultúra Napján:

Belicza András
programszervező
 Petőfi Sándor Művelődési Ház

Rongálások a falu területén

Rongálások a falu területén

Rongálások a falu területén

Lakitelek Polgármesteri Hivatala 10.000 Ft nyomravezetői díjat ajánlott fel annak a személynek, aki pontos információkkal tudja segíteni az elkövető(k) kézre kerítését.


Megszakítás