Oldal kiválasztása


Itt tesszük közé azokat a kérdéseket, amelyeket személyesen illetve telefonon kaptunk a szülőktől, érdeklődőktől. Úgy gondolom, hogy másokban megfogalmazódhatnak ezek. Köszönöm, hogy a megkeresések jó szándékúak és megértőek.

Eddig feltett kérdések a régi óvoda tető felújításával kapcsolatban:

1. Ha a másfél hónap alatt valami változás lesz és a gyermekemre nem tudok otthon vigyázni akkor hova tegyem?

Válasz: Ebben az esetben azonnal be kell jönni az óvodába és természetesen megkeressük annak lehetőségét, hogy óvodába járjon.

2. A nagycsoportosok mehetnek-e óvodába, ha otthon vagyok gyesen?

Válasz: Természetesen. Minden nagycsoportos megkezdi az óvodába járást szeptember 1.-én. Sőt arra kérjük a szülőket, hogy mindenképpen hozzák a nagyokat, hiszen szeptemberben megkezdődnek a gyerekek felmérései: beszédállapotuk, tanulási képességeik, mozgás fejlettségük stb.

3. Kiscsoportos lesz a kisfiam, mindketten dolgozunk, a mama nem tudja vállalni, mert beteg, vihetem-e óvodába?

Válasz: Igen. Azokat a szülőket kértük csak, akik gyermekük napközbeni elhelyezéséről otthonukban gondoskodni tudnak.

4. Mikor kezdhetünk óvodába járni? Már nagyon várjuk.

Válasz: Szeptember 01.-én kedden kezdődik a 2009/2010-es nevelési év. Már mi is nagyon várjuk a gyerekeket az oviba. Nagyon hiányzik a gyerekzsivaj a csoportszobákból, udvarról, tornateremből. Itt szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ha kedden a kisgyerek valamilyen okból nem jön oviba, akkor hétfőn 11 óráig telefonon vagy személyesen be kell jelenteni. / De ezt biztosan mindenki tudja. /
Tel: 06/70-3944-404

5. Ki fogja a munkákat végezni?

Válasz: Szűcs Pál

6. Nem tudnák hamarabb befejezni?

Válasz: Szűcs Pál elmondta, hogy ha az időjárás nem szól bele a munkavégzésbe, ez a 45 nap szükséges ahhoz, hogy az eredeti terveket megvalósítsák. Ígéretet tett arra, hogy nagyon igyekeznek minél hamarabb befejezni és átadni újra a gyerekeknek egy felújított óvodát.Várom további kérdéseiket, melyekre a választ itt is közzé fogom tenni.

Elérhetőség:
Óvoda: 449-154,
vagy    06/70-3944-404

Együttműködésüket megköszönve: Sütő Lászlóné          

Megszakítás