Oldal kiválasztása

Öregfiúk Ballószögön

Annak ellenére, hogy komoly hiányzói voltak, a lakiteleki öregfiúk labdarúgó csapata 2011. október 23. napján délelőtt vállalta a Ballószögön történő vendégszereplést. Hogy a csapat nélkülözte több erősségét, annak a hazaiak örülhettek igazán, hiszen a két csapat sokadik találkozóján először sikerült győzedelmeskedniük. Szoros küzdelemben 3:2-re alakult az eredmény.
Kattintson a Bővebben gombra!

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a vendégcsapatnak még így is megvolt az „ereje” ahhoz, hogy diadalmaskodjon; már az első félidő elején eldönthette volna a mérkőzés kimenetelét, a helyzeteit azonban rendre kihagyta. Ez egyébként a felek idei harmadik „összecsapása” volt, ami jelzi, hogy igen szoros a két csapat között a kapcsolat. Különben a kapcsolatok széleskörűségét jelzi, hogy az idén a ballószögieken túl, tiszaalpári, ásotthalmi, délegyházi, szegedi és még marosvásárhelyi együttesekkel történt találkozókra is sor került.

Azon túl, hogy voltak komoly hiányzók, feltétlen említést érdemel, hogy az aktív labdarúgást a tavasszal befejező két kiválóság Magyar Péter és Verebélyi Gábor ez alkalommal kóstolt bele először az öregfiúk öltözőjének „levegőjébe”. Remélhetően tetszett neki a dolog, hiszen idővel komoly erősségei lehetnek a csapatnak. Szándékaikat, elhatározásukat akár befolyásolhatja az is, hogy ahogy az már lenni szokott, a csapat idei immár tizedik mérkőzése is jó hangulatú volt, mint ahogyan az egész, kellemes ebéddel végződő délelőtt. Szeretném, ha megengedhető lenne annyi személyesség, hogy megtiszteltetés volt számomra a meghívás, öröm, hogy pályára léphettem. Tudom persze, hogy ennek legfőbb oka az volt, hogy sérülés illetve elfoglaltság miatt hiányzott a csapatnak mindkét kapusa.

Öregfiúk Ballószögön

A fotók közül az egyiken a vendégek és vendéglátók együtt láthatók, a másikon a vendég kezdő csapat Gangl János „szárnyai alatt”. Eredetileg, az előzetes megbeszélés szerint, ez utóbbi a teljes lakiteleki keretről készült volna, a tőlünk Ballószögre elszármazott „fényképész” azonban elsiette a dolgot, így a sárgamezesek egy része erről a képről lemaradt. Hogy a lakiteleki csapat „mágusa”, játékos edzője Szabó Attila hogy maradt le minden képről, az örök rejtély marad. Lehet, hogy már a szezonzáró, Csorvás elleni mérkőzést szervezte valahol…

Öregfiúk Ballószögön

Megszakítás