Oldal kiválasztása

Öregfiúk mérkőzéseRégi hagyomány, hogy a majális napján Lakiteleken, Augusztus 20. alkalmából pedig Tiszaalpáron játszik egymással a két település old boy labdarúgó csapata. Az április utolsó napján a Tőserdőbe szervezett idei májusváró megfosztotta ugyan a szokásos nézőseregtől a mérkőző feleket, de még így is szép számú érdeklődés kísérte a találkozót.

Korábban, anélkül, hogy bárki is így akarta volna, éveken át úgy alakult, hogy itt is, ott is, rendre a vendégcsapat sikerét hozta az összecsapás. Az utóbbi időben aztán fordulat állt be, és mintha ez utóbbi folytatása lenne, az idei első mérkőzésen is a hazai csapat hagyta el a pályát győztesen.

Öregfiúk mérkőzése: Lakitelek - Tiszaalpár

A nagyításhoz kattintson a képre!

A pályára lépő lakiteleki csapat tagjai: Czakó Zoltán, Szanda Kálmán, Tőzsér Tamás, Szabó Ervin, Sütő Imre, Balázs Róbert, Szabó Attila, Hősi Győző, Budai János, Rózsa József, Kökény Szabolcs, Gangl János, Sütő László, Tényi Lajos, Varga Lajos, Verebélyi Gábor, Tóth Sándor, Kotvics Attila, Tamási József, Kecskés János.

Mezőnyben egyenrangú felek küzdelmét lehetett látni, kapura azonban a jóval hosszabb kispaddal rendelkező, így többször is frissíteni képes hazaiak voltak veszélyesebbek. Ahogy azonban az utóbbi időben nem tudni miért, de már-már megszokott, sorra maradtak ki a helyzetek. Egyetlen gól született. Igaz, hogy a további találatoktól ezúttal néhány kapusbravúr is segített megmenteni a vendégeket.

Öregfiúk mérkőzése: Lakitelek - Tiszaalpár

A nagyításhoz kattintson a képre!

A találkozó külön érdekessége volt, hogy elfoglaltság, illetve sérülés miatt ismét egy újabb kapust avatott a hazai gárda. Ennek persze, mint az a közeli napokban kiderülhet, volt egyéb, nyugodtan mondhatni, komoly oka is. Az egyetlen gond az volt, hogy a hazai hálóőröket ezúttal egyáltalán nem sikerült próbára tennie a vendégeknek.  Támadásaikat az ezúttal kevesebb hiányzót nélkülöző, egységesebb lakiteleki védelem kezdettől fogva sikeresen szűrte meg.

A találkozó ezúttal is fehér asztalnál folytatódott, illetve ért véget, ahol a csapatok megalapozták a mérkőzés lefújását követő perctől várva-várt visszavágó baráti hangulatát.

Megszakítás