Oldal kiválasztása

Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program 2021

 

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, Vállalkozóinkat, hogy megjelent a kis falvak vállalkozásainak újraindulását segítő program következő felhívása.  A Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program november 9-én megnyíló következő pályázati szakaszában összesen 20 milliárd forint áll a vállalkozások rendelkezésére. Az 5000 lakosnál kisebb településeken vagy szabad vállalkozási zónákban működő mikrovállalkozások 2-10 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak. A támogatás intenzitása maximum 70 százalék, a lehívható előleg mértéke 50 százalék.


A támogatás új eszközök, gépek beszerzésére, valamint ingatlanberuházás megvalósítására fordítható. Részlegesen támogatható a munkavégzéshez szükséges feltételek megteremtésére, valamint gyártási licenc és know-how, illetve immateriális javak beszerzése és az információs technológia-fejlesztése is. Emellett a pályázatban részlegesen elszámolható bérköltség, sőt a projekt-előkészítés és projektmenedzsment is.

A pályázó vállalkozásoknak minimum 1 lezárt üzleti évvel kell rendelkezniük és állományi létszámuk minimum 1 fő lehet.

A támogatási kérelmek beadására 2021. november 9-től 2021. december 9-ig van lehetőség. A további részleteket a felhívás tartalmazza, amely az alábbi oldalon érhető el:

https://www.palyazat.gov.hu/kiegsztsre-kerlt-a-htrnyos-helyzet-teleplseken-mkd-mikro-s-kisvllalkozsok-fejlesztseinek-tmogatsa-cm-ginop-129-20-kdszm-felhvs-mdostsrl-20211012-n-megjelent-kzlemny-szvege

Megszakítás