Oldal kiválasztása

 

Tourex01

 

28. alkalommal került megrendezésre a TOUREX Idegenforgalmi Szakkiállítás és Vásár február 23-24-én Kecskeméten, a Hírös Agóra- Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban.

 

Településünket az idei évben is a Tőserdő Turisztikai Nonprofit Kft képviselte a kiállítók között. A kiállításon a hagyományoknak megfelelően üdülési, turisztikai és idegenforgalmi látnivalókkal, szolgáltatásokkal mutatkozhattak be a kiállítók.

A Tőserdő Turisztika Nonprofit Kft minden lehetőséget megragad annak érdekében, hogy népszerűsítse településünket és növelje idegenforgalmi vonzerejét. Tóth Ferenc, a kft ügyvezetője elmondta: nagy sikere volt a lakiteleki standnak, ahol bemutatták a Tősfürdőt, a Kalandparkot, a Holt-Tisza természeti szépségeit és kikapcsolódási lehetőségeit, Lakitelek hagyományőrző tevékenységét és kultúráját. A kft munkatársai településünket bemutató szórólapot is osztottak az érdeklődőknek. A stand látogatóitól megtudhattuk azt is, hogy Tőserdő, és a Tőserdei rendezvények nagy népszerűségnek örvendenek, és nem csak szűkebb környezetünkben, de az ország távolabbi pontjain is ismertek.

 

Tourex02

Megszakítás