Oldal kiválasztása

Kedves Válaszadó!

Lakitelek Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében pályázatot nyújt be „Helyi humán fejlesztések Lakiteleken” címmel.
A pályázat legfontosabb céljaa helyi humán szolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása, egészségfejlesztés, valamint a helyi közösségi kohézió és identitás fejlesztése.A kérdőívet a pályázat beadásához szükséges egy Megalapozó dokumentum összeállítása, melyben bemutatásra kerülnek, a településen jelenleg működő humán közszolgáltatások, és az azokkal kapcsolatban felmerülő fejlesztési igények. Ez a kérdőív a Megalapozó dokumentum megírásához szükséges, ezért válasza fontos számunkra.
A kérdőív kizárólag a TOP_Plusz-3.1.3-23 azonosítószámú pályázati program előkészítésének és megvalósításának elősegítésére készült.

A kérdőív kitöltése önkéntes és név nélkül történik, azonban bízva a további együttműködésben a települési programok tervezésében, kérem e-mail címét adja meg Nekünk!

A kiértékelésük során kapott eredmények, információk jelen pályázati program keretében, a fenti célok megvalósítása érdekében kerülnek felhasználásra.

A kérdőív kitöltése kb.: 5 percet vesz igénybe, ami az alábbi linken érhető el: https://forms.office.com/e/6gzfQnL4E0

Megszakítás