Oldal kiválasztása

Időseknapja20

 

Fényképek

Szeptember 30-án, szombaton a művelődési ház adott otthont az idősek napi rendezvénynek, melyet a Gondozási Központ és az önkormányzat közösen szervezett meg.

A megjelent nyugdíjasokat Kiss Anita polgármester asszony köszöntötte. Az önkormányzat külön köszöntötte azt az összesen 29 lakost, akik az elmúlt egy évben töltötték be 80. életévüket. Részükre a képviselő testület tagjai oklevelet adtak át, a hölgyeknek virággal, az uraknak az önkormányzat címerével ellátott borral kedveskedtek.

A kedves szavakat követően változatos előadásokban gyönyörködhettek a megjelentek. Felléptek az óvoda táncos lábú gyermekei, az általános iskola ének-zenei tagozatos diákjai, az Arabeszk Tánc és Mazsorett Csoport növendékei, valamint a Senior Fit Dance. Emellett Pitti Katalin Liszt Ferenc-díjas operaénekes és Pohly Boglárka operett énekes adott színvonalas műsort a megjelentek szórakoztatására.

A programokat követően disznótoros uzsonnára invitálták a vendégeket, melyet a Laki-Konyha Kft. munkatársai készítettek el, emellett sütemény felajánlások is érkeztek szép számban, melyet szintén jóízűen, kellemes beszélgetés közepette, jó hangulatban fogyasztottak el a nap ünnepeltjei.

Mindannyiuk számára kívánunk további hosszú, boldog, gondtalan nyugdíjas éveket!

Megszakítás