Oldal kiválasztása


Kevés látványos változással, de alapjaiban újult meg ma éjszaka községünk honlapja. Mostantól korszerű, adatbázis alapú motor szolgálja a gyorsabb és kényelmesebb böngészést. Látogatóink többnyire apró változásokkal találkozhatnak, a honlap szerkezete, külalakja és a feltöltött anyagok elrendezése többé-kevésbé változatlan marad.

A könnyebb tájékozódást segíti azonban mostantól a teljes oldalra átfogóan, illetve az egyes szekciókra külön-külön is kiterjedő keresési lehetőség, amely a jobb oldali sávon található. Új menüpontot kapott a Gazda hírek, egységes lett a letölthető dokumentumokat tartalmazó felület a honlap teljes területén.

Interaktív funkciókkal bővült a programnaptár, mostantól látogatóink nem csak éves, de havi, heti, sőt napi elrendezésben is megtekinthetik programjainkat, illetve lehetőségük nyílik a helyszínek szerinti szűrésre. A jobb oldali sávon látható kalendáriumban külön színnel jelöltük azokat a napokat, amelyeken valamilyen programot kínálunk, így az egyes napokra kattintva is megjeleníthetők az akkor esedékes programok részletei.

Változott a képgalériákat tartalmazó Fotóalbum felülete és kezelése, amely így alkalmassá vált nagyobb mennyiségű kép áttekinthető tárolására.

Közvetlenül böngészőből játszhatók le továbbá, akár teljes képernyős méretben az oldalról elérhető videók, pl a Lakiteleket bemutató kisfilm, vagy a Tőserdőről készült reklámfilm, amelyek a Hírek menüpont alatt találhatók.

A gyengénlátók számára akadálymentessé tettük oldalunkat (nagyítható az oldal), melyet a bal felső sarokban lévő “A+ A A-” piktogramokra való kattintással lehet elérni.

Bátran használják a jobb oldali sávon található keresés opciót is a korábbi cikkek, hiroldalak előkereséséhez. A szerverünkön fent lévő összes dokumentum szövegében is kereshet (pl. képviselő-testületi ülések jegyzőkönyveiben..), az egyedüli kitétel, hogy ilyenkor – technikai okok miatt – ékezet nélkül kell beírni a keresendő szót. (pl. jegyzokonyv)
Minden kedves vendégünknek hasznos böngészést kívánunk Lakitelek régi-új virtuális otthonában!

Megszakítás