Oldal kiválasztása

SZJA 1%Óvodánk alapítványa a Lakiteleki Óvodáért Alapítvány mindenkinek
megköszöni, hogy az elmúlt évben személyi jövedelem adója 1%-ának
felajánlásával, vagy a számlára történt befizetéssel segítette az óvodás
gyermekek nevelési feltételeinek fejlesztését.
2011-ben  a felajánlott 1%-ok összege 214.893 .- Ft volt.

Kérjük mindazokat, akik a múltban vagy a jelenben kötődnek óvodánkhoz, személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával, vagy az alapítvány számlájára befizetett összeggel továbbra is támogassák alapítványunkat, óvodánkat.

Kedves szülők! Önökhöz külön kérésünk, hogy segítsék ismertté tenni az alapítvány adószámát. Úgy hallottuk, sokan nem tudják, kinek ajánlják fel az 1%-ot, vagy nem is törődnek vele. Az adót így is, úgy is be kell fizetni, természetesen se többet, se kevesebbet. Miért ne ajánlják fel olyan nemes célra, mint a lakiteleki gyerekek óvodai nevelésének segítésére, egy korszerű falusi óvoda támogatására. Kérjük, adják át az alapítvány adószámát munkatársaiknak, rokonaiknak, szomszédoknak.

2011-ban alapítványunk legfőbb törekvése volt, olyan óvodai játszó udvar megteremtése, mely minden tekintetben megfelel az új biztonsági szabványoknak, mely fejleszti a gyerekek testi képességeit és sok-sok örömet szereznek azzal, hogy szépek, esztétikusak. Ugyanakkor segítettük az óvodai csoportszobák bútorzatának cseréjét. Pályázati pénzeket kiegészítve megújult a Vackor és Napsugár és a Bóbita csoport bútorzata.
A 2012-es évet 410.244.-Ft-tal kezdtük. A csúszdák és mászókák cseréjével szeretnénk folytatni az udvarkorszerűsítést, nagyon szeretnénk egy ovi-foci sportpályát. Kellő támogatás esetén továbbra is támogatjuk a csoportszobák bútorzatának korszerűsítését is.

ADÓSZÁMUNK: 18341618 –1-03                                           
SZÁMLASZÁMUNK: 52000018-13100052

Tisztelettel várjuk támogatásukat és az adójuk 1%-ának felajánlását.  
Köszönjük.


Feltöltésre került a december 14-ei képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve.

A letöltéséhez kattintson ide!


Feltöltésre került a december 14-ei képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve.

A letöltéséhez kattintson ide!

Megszakítás