Oldal kiválasztása

Tök szépség kiállítás

2010. október 02.-án az Őszköszöntő Szüreti Napon második alkalommal rendezzük meg a
TÖK SZÉPSÉG KIÁLLÍTÁST.
Jöhetnek a sütőtökök, a dísztökök, a kicsi és a nagy tökök.  A tököket szombaton reggel 10 óráig a Bacchus borozóhoz  lehet hozni.
Részletek a bővebben gomb megnyomásával!

A legszebb tökre a helyszínen mindenki szavazhat.  Az a tök, amelyikre a legtöbben szavaznak, elnyeri a TÖKKIRÁLY  címet, gazdája pedig a tökkorona tulajdonosa lesz.

A koronát 12.30-kor a szüreti kisbíró adja át. Adjon esélyt a cím elnyerésére, ne maradjon ki egyetlen szép tök sem, Lakiteleken ebből a jó mókából!

FőzőversenyFőzőverseny

Egyre többen jönnek ki az Őszköszöntő Szüreti Napon családjukkal, baráti társaságukkal és neveznek a főzőversenyre. Nagyon sok finomság készült már a Bacchus udvarban. A nevezőket a szüreti kisbíróné várja 8.30-ig.  Igyekezni kell a tűzgyújtással, hogy a finomságok legkésőbb 12 órára elkészüljenek, ekkor lesz ugyanis a zsűrizés. Bizony-bizony, itt nem csak a részt vétel a fontos, hanem az is, hogy mi fő a bográcsban. Na nem a zsűri miatt, hanem a barátok, a családtagok és a jó hangulat miatt. Nagy szeretettel várjuk a főzőket! Kíváncsiak vagyunk kié lesz a vándorfakanál.

Bor és pálinkaBor és pálinka

Ezek is versenyre kelnek az Őszköszöntő Szüreti Napon. A versenyt szüreti kisbíró felügyeli. Nála lehet nevezni 10 óráig, figyel a zsűri tagjaira, hogy csak kóstolgassák a finom nedűket és ő hirdeti ki az eredményt 12 órakor még az ebéd előtt. Várjuk a házi készítésű borokat és a hazai gyümölcsből készített pálinkákat! Reméljük a vándorkulacs is gazdára talál.

EU Logo

UMVFT

Leader

Megszakítás