Oldal kiválasztása

Jól rajtoltak a serdülők

Annak ellenére, hogy komoly változások történtek a csapat összetételében, igencsak sikeresnek mondható a Rózsa József által irányított lakiteleki serdülő csapat teljesítménye.
Az őszi szezon változásai végig kísérnek minden hazai labdarúgó csapatot. A tavalyi bajnok ifjúságiak közül öten is „kiöregedtek”, illetve felkerültek a felnőttek közé. Ezt a hiányt a serdülő korosztályból kellett pótolni. Nem lehetett könnyű gyorsan, szinte új csapatot szervezni.

– Nagyon nem változott a keret. Akik kiöregedtek,(Tasi László, Barcsa László, Kecskés Zoltán, Varga Dániel, Kovács László, Sütő Norbert, Király Szabolcs) átmentek az ifibe, de a helyükre már itt voltak azok a gyerekek, akikre számíthattam. Gyakorlatilag megvolt a csapat. Úgy érzem, hogy inkább a következő bajnokság idején várható, hogy lesznek gondjaink – vélekedett a tréner.
– Milyen tapasztalatokkal jártak az eddigi mérkőzések?
– Jászszentlászlón 3:2-re, Kunszentmiklóson 3:1-re sikerül nyerni. Legutóbb itthon 2:2- végeztünk Helvécia ellen. Van még mit fejlődni technikailag és a hozzáállás terén is, hiszen nyert meccset engedtünk ki a kezünk közül. A félidőben 2:0 volt az eredmény.
– Mindezek után mi a csapat célkitűzése?
– Bekerülni az első három hely valamelyikére.

Régen volt, hogy ilyen sikerre számíthattak a Lakiteleki Torna Egylet legfiatalabb utánpótlás korosztályát képviselő fiatalok. Reméljük, hogy a gyerekek egyéni célkitűzéseiket edzőjükhöz hasonlóan fogalmazhatják meg majd az ifjúsági, később pedig a felnőtt csapat tagjaként is. Egyelőre jó kezekben vannak. Érdemes is odafigyelni rájuk, legalább annyira, mint amennyire a „nagyokra”.
(A fotó a Helvéciai elleni összecsapásra váró csapatot örökítette meg.)

Jól rajtoltak a serdülők

Kattintson a képre a nagyobb mérethez!

Balról jobbra elől Lovas Tamás és Faragó Dávid; középen Rózsa Máté, Varga Roland, Kovács Zsolt, Dobos Zoltán, Sallai Bence, Gyurika Norbert, Madari Márton, Pesti Krisztofer; mögöttük állnak Sallai András, Rácz Zsolt, Tombácz Barnabás, Erős Gergő, Kalócz Gábor, Illés Kristóf, Géró Roland, Király Balázs és az edző Rózsa József.


Megszakítás