Oldal kiválasztása

 

DSC 6449 

Fotóalbum

A tavalyi évben a Kodály Zoltán utca, az Esze Tamás utca, valamint a Liget utca kapott aszfaltborítást. A fejlődés idén sem állt meg, a Képviselő-testület szeptember 14-ei ülésén döntött a Semmelweis és a Martinovics utca szilárd burkolattal történő ellátásáról.

A szakemberek néhány nappal ezelőtt befejezték a kivitelezési munkálatokat, így november 27-én, délután sor kerülhetett az ünnepélyes utcaavatásra is.

Délután három órakor a Semmelweis, fél négykor a Martinovics utcát adták át hivatalosan is az utcák lakóinak. Az átadáson jelen volt Kiss Anita polgármester asszony, Szentirmay Tamás alpolgármester úr, Csikós Mihály képviselő úr, valamint az utcák lakói, akik hálájukat fejezték ki a településvezetők felé, hogy megvalósulhatott az általuk régóta várt aszfaltozás, valamint megoldódott a csapadékvíz-elvezetés is. Az utcák kivitelezési költségeit ezúttal is – a lakossági hozzájáruláson túlmenően – az önkormányzat saját forrásból finanszírozta.

A Képviselő-testület továbbra is tartja magát korábbi elképzeléséhez, mely szerint a lehetőségekhez mérten minden évben újabb utca, utcák burkolását szeretnék megvalósítani. Ennek érdekében több utca terve is elkészíttetésre került, így a szükséges anyagi forrás előteremtését követően a jövőben tovább növekedhet a szilárd burkolatú utcák száma településünkön.

 

 

 

 

Megszakítás