Oldal kiválasztása

Január derekán megkezdte tavaszi szezonra való felkészülését a lakiteleki labdarúgó csapat. A munka megkezdése előtt Ézsiás Gábor, az együttes szakvezetője vázolta az alapozás szakaszait, és ismertette a már lekötött edzőmérkőzések időpontjait is. Az előkészületi mérkőzések időpontjai megfelelnek azoknak a szurkolói igényeknek, amelyek szerint jó lenne minél több hazai mérkőzést tervezni, hogy az érdeklődők figyelemmel tudják kísérni a csapat felkészülését.

A március elejéig tartó időszak elsősorban a fizikai állóképesség fokozását szolgálja, de ahogyan az edzésekre kilátogatók már tapasztalhatták, játékszerként előkerül időnként a labda is.

A munka lényegében a tavalyi kerettel indult. De mivel több játékos is rendszeresen szerepelt különböző teremtornákon- egyébként sikeresen- vannak kisebb sérülések is. Egy-egy játékos a teremben elszenvedett sérülése miatt a legelején még nem, vagy csak kisebb intenzitással kezdte el az edzéseket.

Az egyesület vezetői komolyan fontolgatták és fontolgatják az együttes megerősítésének lehetőségeit. Ez azonban további szponzorok nélkül nagyon nehéz dolog. Persze január közepén, az átigazolási időszak előtt, még egyébként sem lehetne az esetleges változásokról felelősséggel beszélni.

A tavaszi szezon hagyományosan jobban szokott sikerülni a lakiteleki csapatnak, mint az őszi. Hogy ez az idén is így legyen, folyamatos intenzitással zajlanak az edzések, illetve olyan edzőpartnerek segítik a felkészülést, akikkel megmérkőzni komoly erőpróbát fog jelenteni az együttes számára. Miután már a második edzésnapon minden előkészületi mérkőzés időpontja tisztázódott, lehetőség van az erről szóló tájékoztatásra.

Január 26. szombat 10 óra: Kunszentmárton-Lakitelek

Február 03. vasárnap 10 óra: Lakitelek-Tiszaug

Február 09. szombat 14 óra: Lakitelek-Tiszajenő

Február 16. szombat 11 óra Törtel-Lakitelek

Február 23. szombat 10 óra: Lakitelek-Martfű

Március 01. szombat 11 óra: Lakitelek-Törtel

Feltétlenül a hírek közé tartozik, hogy az ifjúsági csapat január 25. napján kezdi a felkészülést. Nem is magyarázatként, de ennek kapcsán meg kell jegyezni, hogy az egyesület heti egy alkalommal folyamatos teremfoci lehetőség biztosításával kedveskedett a fiatal tehetségek számára.

Megszakítás