Oldal kiválasztása

Elűzték a telet, most már jöhet a tavasz

 

Tavaszköszöntö 40

 

Február utolsó szombatján harmadik alkalommal került megrendezésre a Télbúcsúztató, Tavaszköszöntő családi rendezvény az önkormányzat jóvoltából. A rendezvény ezúttal a hideg időre tekintettel a művelődési házban került megtartásra.

Képgaléria

 

A programok délután kettő órától vették kezdetüket a művelődési ház aulájában. A gyermekeket arcfestés és lufi hajtogatók várták, népi fa játékokat lehetett kipróbálni, valamint közös foglalkozáson lehetett részt venni a Kézimunka szakkör tagjaival. Három órától gólyalábasok és komédiások műsorát lehetett megtekinteni a művelődési ház színháztermében. Este öt órakor mutatta be télbúcsúztató műsorát a Szivárvány Óvoda Bóbita csoportja, mely után elégették a Kiszebábot, mely mellé színes cédulákra bárki felírhatta azon dolgokat, melyektől szeretne megszabadulni. A rendezvényre érkező szép számú látogató ezúttal sem maradt tisztességes vendégvárás nélkül. A Nők Klubjának tagjai az idei évben is ízletes fánkkal várták a rendezvényre érkezőket, emellett az önkormányzat is készíttetett fánkot, valamint teával és forralt borral kínálták a vendégeket, melyet ezúttal is a Laki-Konyha Kft készített el. A vacsorát, mely ezúttal 100 kilogramm sertéscsülökből készült pörkölt volt az idei évben is Balla István és csapata készítette el. Az öt bográcsnyi ízletes étekből jutott bőségesen mindenki számára, aki szeretett volna még repetázhatott is. A vacsorát követően a műsor ismét a színházteremben folytatódott. Először a Senior Fit Nagymamák, majd az Aero Fit Dance táncosai mutatták be tudásukat. Őket az est sztárvendége, Nagy Feró követte, aki gyermekeket is felhívott a színpadra, és fergeteges műsort adott. Az előadást követően aki szeretett volna még fotózkodhatott is a Beatrice frontemberével.

Ezúton is köszönjük a fellépőknek, segítőknek, önkénteseknek és munkatársaknak, hogy helytállásukkal ezúttal is hozzájárultak a rendezvény sikeréhez.

Megszakítás