Oldal kiválasztása

Élő közvetítés az interneten a Falugyűlésről!

 

Lakitelek Önkormányzata és Képviselő-testülete törvényi kötelezettségeinek eleget téve Falugyűlést és Közmeghallgatást szervez 2020. november 6-án 17:00 órakor a Közösségi Térben (Lakitelek, Széchenyi krt. 46.).

Ezúton is tisztelettel hívjuk fel figyelmüket, hogy a jelenlegi járványhelyzetben a Közösségi Térben csak korlátozott számban tudunk helyet biztosítani az érdeklődőknek, így a színházteremben kb. 70 fő, az előtérben – ahol kivetítőn követhető a meghallgatás – kb. 50 fő tud helyet foglalni.

Az eseményt élőben közvetítjük az interneten, így amennyiben jelen vírushelyzetben nem tud, vagy esetleg nem szeretne személyesen részt venni a közmeghallgatáson, úgy elég Lakitelek Önkormányzatának youtube csatornájára kattintani, ahol élőben és később is megtekinthető lesz az itt készülő kép- és hanganyag.

A következő hivatkozásra kattintva érhetik el a felvételt:
https://www.youtube.com/watch?v=nqWtrYkPlLg

Kérjük iratkozzanak fel youtube csatornánkra a “Feliratkozás” gombbal, hogy a későbbiekben is időben értesülhessenek a jövőben megosztásra kerülő képi- és hanganyagainkról!

Mindezek értelmében ezúton is tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendezvényen kép- és hangfelvétel készül, így a rendezvényen való részvétellel, illetve a helyszínre való belépéssel a résztvevő kifejezetten hozzájárulást ad a kép és hang rögzítéséhez, amelyeken esetlegesen szerepelhet!

Megszakítás