Oldal kiválasztása

Egyeztetés a 44-es számú út lezárásával kapcsolatban

Tisztelt Lakitelekiek!

Amint az már több híradásból ismert Önök előtt az M44-es autóút építési munkálataival összefüggésben a 44-es számú főút lakiteleki csomópontja időlegesen, szeptember 1-től lezárásra kerül.   

A tervezett forgalomterelés alaptétele az, hogy Lakitelek lakott területét elkerüli az elterelt forgalom. Mivel a munkálatok kezdete időben egybe esik a tanévkezdéssel, amikor is nagyon sok gyermek és szülő indul reggelente iskolába, ezért egyeztetésre hívtam mindazon szervek képviselőit, akiknek a bevonásával el tudjuk érni azt, hogy a lezárt 44-es útról elterelt gépjárművek valóban ne a település utcáin haladjanak tovább. 

Egyeztetés a 44-es számú út lezárásával kapcsolatban

 

Az apróbb finomítások érdekében a közös gondolkodásban részt vettek a Duna Aszfalt, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság, a Tiszakécskei Rendőrőrs, a Szabó Mihály Polgárőr Egyesület Lakitelek képviselői. A résztvevőkkel abban állapodtunk meg, hogy folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a település biztonságos közlekedésének fenntartása érdekében és szükség esetén további szigorítások bevezetésére is sor kerülhet.

 

Egyeztetés a 44-es számú út lezárásával kapcsolatban

 

Tisztelettel kérem Önöket, hogy szeptember 1. és október 15. között fokozottan ügyeljenek a gyalogos, kerékpáros gyermekek, szülők biztonságára, és amennyiben a csomópont lezárása következtében olyan jelenséggel találkoznak, amely beavatkozást igényel jelezzék számunkra!


Tisztelettel:

Madari Róbert
polgármester

Megszakítás