Oldal kiválasztása

Adventi AdománygyűjtésLakitelek Nagyközség Önkormányzata hagyományteremtő céllal  útjára indítja az Adventi Adománygyűjtést.

Kérem, legyen részese Ön is az adventi adománygyűjtésnek, támogassa a segítségre szoruló helyi családokat!

„s az emberszívben van a legtöbb jóság”
Ady Endre

Országunk ebben az évben is súlyos megpróbáltatásokat élt át. Az árvíz és a belvíz pusztítása, az otthontalanná vált családok tragédiája, nemcsak együttérzést ébresztett bennünk, hanem segíteni akarást is. Azonban  közvetlen  környezetünkben,  közöttünk  is  élnek  olyan  emberek, akiknek ünnepváró mindennapjait gondok, bajok nehezítik.
Lakitelek Nagyközség közösségvállalása az év során példamutató volt, ezért bízom benne, hogy összefogva, közös akarattal, az Önök támogatásával a nehéz életkörülmények között élő lakiteleki családok karácsonyi ünnepét is szebbé tudjuk tenni.
Az adományozás keretében tartós élelmiszerek, játékok, tisztítószerek gyűjtését szervezzük. Az összegyűjtött adományokból munkatársaim ajándékcsomagokat állítanak össze, melyek az ünnepeket megelőző napokban kerülnek kiosztásra.
Az adományok gyűjtése 2011. november 28-án veszi kezdetét a Polgármesteri Hivatalban.
Őszintén remélem, hogy az önzetlen, nemes gesztusok, az egymás iránti segítségnyújtás adományozónak és megajándékozottnak egyaránt örömöt okoz és mindannyiunk Karácsonyát bearanyozza.
Számítok mindannyiuk jó szándékú, önzetlen támogatására.

Megszakítás