Oldal kiválasztása

Menetrendi javaslatokVárjuk a lakosság minden településünket érintő buszjáratokkal és azok menetrendjével kapcsolatos javaslatait, amely elősegítené a Lakitelekkel kapcsolatos buszforgalom hatékonyabb megszervezését.
Javasoljon, hogyan lenne Ön szerint jobb és kényelmesebb a közlekedés és mi eljuttatjuk a Kunság Volán illetékeseihez kéréseit!

A Kunság Volán felhívása szerint:

“Tájékoztatjuk Önt, hogy társaságunk hamarosan megkezdi a 2011/2012 évi tanévhez, illetve a 2012. december 9-től életbelépő Hivatalos Volán Autóbusz Menetrendhez kapcsolódó közlekedés tervezését. A hatékony, utazási igényekhez kedvezően igazodó közlekedés kialakításának érdekében – az előző évek gyakorlatának megfelelően – szeretnénk megismerni, felmérni működési területünket érintően a fennálló menetrendi problémákat, igényeket. Kérjük, hogy a településük közlekedését érintő javaslataikat, módosítási észrevételeiket (megállókra, társvolánok üzemelésére, hivatásforgalmi és egyéb igényekre irányulóan) társaságunk részére lehetőleg 2012. április 15-ig beérkezően megküldeni szíveskedjenek..”

Az ezzel kapcsolatos javaslatokat a Polgármesteri Hivatalban gyűjtjük össze, amit eljuttatunk a Kunság Volán számára.

Az észrevételeket személyesen a Polgármesteri Hivatalban tehetik meg, vagy az alábbi elérhetőségek egyikén:
Telefon: 76/449-011
email: titkarsag@lakitelek.hu

Segítő közreműködésüket ezúton is köszönjük.

Megszakítás