Oldal kiválasztása

Új intézményvezető vezeti a továbbiakban a Szivárvány Óvodát.

 

 

A ovi kulcsa 01 

 

Az új vezető megválasztása azért vált szükségessé, mert Sütő Lászlóné, vagy ahogy mindenki ismeri Magdi néni, negyven éves pályafutása után, melyből harminchárom évet intézményvezetőként töltött el, nyugállományba vonul. Irányítása alatt vált az intézmény referenciaintézménnyé, kimagasló szakmai munkáját az idei évben a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével is jutalmazták.

Az új vezető személyéről a Társulási Tanács döntött, az érintett képviselő testületek véleményezték a javaslatot. A Tanács egyhangúan döntött, és döntése értelmében az összes véleményező testület által is javasolt, korábbi intézményvezető helyettest, Aszódiné Magyar Beátát választották meg intézményvezetőnek. A döntést követően Sütő Lászlóné átadta az óvoda jelképes kulcsát az új intézményvezetőnek, mellyel jelképesen a jövő kulcsát is átadta számára, hisz a felnövekvő generáció fejlesztése, és tanításának megkezdése már az óvodában elkezdődik.

Sütő Lászlónénak ezúton is kívánunk hosszú, boldog nyugdíjas éveket, Aszódiné Magyar Beátának pedig gratulálunk kinevezéséhez, és sok sikert kívánunk munkájához.

 

A ovi kulcsa 01

A ovi kulcsa 02

A ovi kulcsa 03

Megszakítás