Oldal kiválasztása

Kedves Érdeklődők!

Az időjárás bizonytalansága, valamint az Országos Meteorológiai Szolgálat által kiadott másodfokú veszélyjelzés miatt úgy döntöttünk, hogy az augusztus 20-ai ünnepi programot a Tőserdő helyett a Művelődési Házban tartjuk meg. A szombati napon heves zivatarok érkezhetnek erős széllel, felhőszakadással, jégesővel, így a résztvevők biztonsága miatt döntöttünk a helyszínváltozás mellett.

A programok közül az Értékvadász játék elmarad, mert több erdei vagy erdőközeli helyszín megközelítése veszélyes lehet viharos időben, emellett a csónakázás is elmarad.

A 14 órakor kezdődő gyermekprogramok az aktuális időjárás függvényében lesznek elérhetőek a Művelődési Ház előtti parkban. A 17:30-kor kezdődő műsor teljes egészében meg lesz tartva a színházteremben, melyre mindenkit szeretettel várunk!

Kérjük, hogy ismerőseiket, barátaikat is értesítsék a rendkívüli helyszínváltozásról! A jubileumi házaspárokat, valamint az előző évben született gyermekeket és családjaikat szintén a Művelődési Házban várjuk a korábban jelzett időpontban!

Megértésüket köszönjük!

Az új helyszín: Lakiteleki Petőfi Sándor Művelődési Ház Közösségi Színtér

Lakitelek, Széchenyi körút 48.

 

aug20 2022

 

Megszakítás