Oldal kiválasztása

levai atado06

 

Fényképek

Október 2-án, hétfőn délután kettő órakor hivatalosan is átadták a Lévai iskola felújított játszóudvarát. A dolgos előkészítői is kivitelezési munkálatokat követően most már a település gyermekei élvezhetik a közösen végzett munka gyümölcsét.

Az Lévai iskola játszóudvarának felújítási munkálatai még a nyár folyamán vették kezdetüket. Az önkormányzat, a Szülői Munkaközösség és a Lakiteleki Iskoláért Alapítvány és helyi vállalkozók összefogásával megvalósuló projektet először a KLIK vezetőjével kellett jóváhagyatni, tekintve, hogy az iskola fenntartása az ő hatáskörük. Ezt követően kezdődhetett meg a tervezés folyamata, majd a tényleges kivitelezés. Tennivaló akadt bőven: megfiatalították a fákat, eltávolították a régi játékokat, megvalósult a tereprendezés, automata locsoló-berendezés került kiépítésre, majd a frissen vetett fűmagoknak köszönhetően kizöldellt az udvar, végül az új játszóelemek is a helyükre kerültek. A képzett szakemberek munkáját több ízben is segítették a szülők, valamint lelkes gyermekek is, és közös erővel tevékenykedtek a végső cél elérése érdekében.

A hétfői hivatalos átadáson jelen volt Kiss Anita polgármester asszony, Szentirmay Tamás alpolgármester úr, Csikós Mihály képviselő úr, aki a projekt menedzselésében is fontos szerepet játszott, valamint a Szülő Munkaközösség több tagja, az iskola képviselői, valamint azok, akikért ez a közös munka elvégzésre került, maguk az iskola tanulói. A gyermekek alig várták, hogy a nemzetiszínű szalag átvágásra kerüljön, és végre birtokba vehessék a felújított játszóudvart, de előtte általuk készített rajzokkal köszönték meg mindazok munkáját, akik nélkül ez a projekt nem valósulhatott volna meg.

A szavak helyett a továbbiakban beszéljenek a képek, nézzék meg az átadáson készült képgalériánkat, és hogy a gyermekek mekkora lelkesedéssel vetették bele magukat a felújított játszóudvar felfedezésének, és az új eszközök kipróbálásának.

Megszakítás