Oldal kiválasztása

Adventi AdománygyűjtésLakitelek Nagyközség Önkormányzata hagyományteremtő céllal  útjára indítja az Adventi Adománygyűjtést.

Kérem, legyen részese Ön is az adventi adománygyűjtésnek, támogassa a segítségre szoruló helyi családokat!

Országunk ebben az évben rendkívül súlyos katasztrófákat élt át. Az árvíz és a vörösiszap pusztítása, az otthontalanná vált családok tragédiája, nemcsak együttérzést ébresztett bennünk, hanem segíteni akarást is. Azonban  közvetlen  környezetünkben,  közöttünk  is  élnek  olyan  emberek, akiknek ünnepváró mindennapjait gondok, bajok nehezítik.
Lakitelek Nagyközség közösségvállalása az év során példamutató volt, ezért bízom benne, hogy összefogva, közös akarattal, az Önök támogatásával a nehéz életkörülmények között élő lakiteleki családok karácsonyi ünnepét is szebbé tudjuk tenni.
Az adományozás keretében tartós élelmiszerek, játékok, tisztítószerek gyűjtését szervezzük. Az összegyűjtött adományokból ajándékcsomagok kerülnek összeállításra, melyeket a családok részére Felföldi Zoltán polgármester, Madari Andor alpolgármester adnak át az ünnepeket megelőző napokban.
Az adományok gyűjtése 2010. december 6-án veszi kezdetét a Polgármesteri Hivatalban, valamint a 11-én megrendezésre kerülő Adventi Vásáron.
Őszintén remélem, hogy az önzetlen, nemes gesztusok, az egymás iránti segítségnyújtás adományozónak és megajándékozottnak egyaránt örömöt okoz és mindannyiunk Karácsonyát bearanyozza.
Számítok mindannyiuk jó szándékú, önzetlen támogatására.

„Egy Csepp Emberség”
„s az emberszívben van a legtöbb jóság”
Ady Endre

Megszakítás