Oldal kiválasztása

Tisztelt Lakitelekiek!

Amint azt tegnap jeleztük, lehetőséget kívánunk biztosítani mindazoknak, akik adományaikkal segíteni kívánják kárpátaljai testvértelepülésünk, Mezőgecse lakosait. A lenti levélben Mester András Mezőgecse elöljárójának levelét olvashatják, melyben András leírja mire lehet szükségük az elkövetkezendő időben.

 Egyeztetve a Lakiteleki család és gyermekjóléti szolgálat munkatársával, az alábbiak szerint tudjuk fogadni az adományokat:

  • A GYŰJTŐPONT HELYE, A PETŐFI SÁNDOR MŰVELŐDÉSI HÁZ KÖZÖSSÉGI SZÍNTÉR ( Lakitelek, Széchenyi krt. 46.) KÜLSŐ KLUBHELYISÉGE
  • AZ ADOMÁNYOKAT HÉTFŐN 08-14, KEDDEN 12-15, SZERDÁN 13-16 ÉS PÉNTEKEN 08-12 ÓRA KÖZÖTT TUDJUK ÁTVENNI.

Az adományok célba juttatásáról önkormányzatunk fog gondoskodni.
Köszönjük az aggódásukat, segítségüket, bízunk abban, hogy hamarosan helyreáll a béke Ukrajnában.

 

Mester András levele:

“Kedves Barátaink!

Köszönjük a rengeteg, önzetlen felajánlást mindenkinek, nagyon hálásak vagyunk érte!

Kérünk mindenkitől egy kis türelmet, mivel a határon nem egyszerű a mozgás és az adományok behozatalának is megvan a hivatalos módja.

Nagyon fontos, hogy az élelmiszer adományok nem lehetnek együtt a tárgyi adományokkal.

Előreláthatóan tartós élelmiszerre és különböző eszközökre ( generátorok min. 7 kw., mobil ágyak, matracok, takarók, ágybeli, mobil napelemes kis töltőállomások, akkumlátoros lámpák, gáz kalorifer , villany melegítő, benzines kannák, tisztálkodási szerek stb.) lehet szükség, esetleg pénz adományra.

Kérek mindenki, hogy a fentieket figyelembe véve kezdjen gyűjtésbe.

Az adományok áthozatalát össze kell majd hangolni, melyben tud segíteni a KMKSZ vagy olyan humanitárius szervezet, amelynek van kárpátaljai kirendeltsége. Azok, akik Mezőgecsének gyűjtenek, keressenek engem, de azokat is szívesen eligazítom, akik más településnek szeretnének segíteni.

Köszönünk mindent:
Mester Andràs, Mezőgecse helyi előjárója, a KMKSZ önkormányzati titkàra”

Megszakítás