Oldal kiválasztása

A PR-Telecom tájékoztatójaAz új kábeltévé- telefon- és internetszolgáltató tájékoztatója a szolgáltatásokról, annak árairól és  a szerződéskötési lehetőségekről.

A részletek megtekintéséhez kérjük kattintson a Bővebben gombra!


Tisztelt Lakiteleki Lakosok, Kedves Előfizetőnk!

Mint ismeretes Önök előtt, társaságunk megállapodást kötött a korábbi szolgáltatóval, mely eredményeként 2010. június 1-jétől társaságunk nyújt hírközlési szolgáltatásokat Lakitelek területén. Korábbi tájékoztatásunknak megfelelően a szolgáltatások változatlan tartalommal, a megszokott műsorokkal és előfizetési díjakkal érhetőek el. Célunk, hogy még emberközelibb kiszolgálást, még tovább csökkenő árakat, még kiemelkedőbb minőséget és szolgáltatás-csomagokat nyújtsunk. Ennek megvalósulása első körben az internet- és telefonszolgáltatásunkon keresztül válik érezhetővé. Műszaki kollégáink mindezidáig azon dolgoztak, hogy internet csomagjaink és telefonszolgáltatásunk a lehető legrövidebb időn belül elérhetővé váljanak a hálózaton.

Internet szolgáltatásunkat fix, előre kalkulálható havi díjért kínáljuk. Nincs forgalmi korlát, illetve ha úgy tartja kedve, akár egyszerre telefonálhat, tévézhet valamint internetezhet. E szolgáltatásunkat is különböző csomagokban kínáljuk Önök részére, ugyancsak biztosítva a lehetőséget, hogy mindenki a saját igényeinek legmegfelelőbbet vegye igénybe.

csomag neve
havi előfizetési díja*
letöltési sebesség
feltöltési sebesség
garantált le- és feltöltési sebesség
PR-trió 3 000 Ft 3 Mbps 512 kbps 1024 / 196 kbps
PR-qvantó 4 000 Ft 6 Mbps 1 Mbps 2048 / 384 kbps
PR-qvintó 6 000 Ft 10 Mbps 1 Mbps 3584 / 384 kbps
PR-qvintó+ 6 500 Ft 12 Mbps 1 Mbps 3584 / 384 kbps

* a feltüntetett árak árgaranciával és 2011. december 31-ig szóló hűségnyilatkozat aláírásával érvényesek

Telefon szolgáltatásunkkal is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy Önök és családjuk minél kényelmesebben és gondtalanabbul tarthassa a kapcsolatot rokonokkal, ismerősökkel, barátokkal. Továbbra is kényelmesen telefonálhatnak, ahogy már eddig is megszokta, viszont mostantól sokkal kevesebbért, hiszen hálózaton belül minden hívás 0 Ft/perc, a havidíj pedig mindössze 600 Ft/hó.


hálózaton belüli hívások
helyi hívások
távolsági hívások
mobil hívások
csúcsidőben* 0 Ft 9,9 Ft  17,19 Ft 57,29 Ft
csúcsidőn kívül* 0 Ft 4,69 Ft 9,9 Ft 34,38 Ft

* csúcsidőszak: munkanapokon 7:00 és 18:00 óra között; csúcsidőn kívül: minden egyéb időben

Fontos információk
Tájékoztatjuk, hogy 2011. január 1-jétől kizárólag a PR-Telecom Zrt.-vel megkötött egyedi előfizetői szerződések alapján áll módunkban szolgáltatást nyújtani. Azon előfizetőinknek, akik jelenleg is rendelkeznek kábeltévé és/vagy internet előfizetéssel, a szolgáltatás további igénybevételéhez feltétlenül szükséges a jelenlegi szerződés módosítása. Kábeltelevíziós szolgáltatás tekintetében a jelenlegi műsorkínálattal és havi díjakkal történik a szerződésmódosítás, míg az internet szolgáltatás tekintetében a fentebb bemutatott PR-Telecom által kínálat szolgáltatási csomagokra.

Az adminisztrációs feladatokkal kapcsolatban ideiglenes ügyfélszolgálatunkon (Polgármesteri Hivatal 4. ajtó Tárgyalóterem)  2011. január 13-31. között hétfőtől péntekig 900-1800 óra között, szombati napokon pedig 9 – 18 óráig az Ügyfélszolgálatunkon, (a Művelődési Ház melletti pincehelyiségben) állunk rendelkezésükre.

Bármely egyéb felmerülő kérdés esetén hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat az 1231-es kék számon, ahol munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást Önöknek.


Feltöltésre került a december 14-ei
képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve.

A
letöltéséhez kattintson ide!


Feltöltésre került a december 14-ei
képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve.

A
letöltéséhez kattintson ide!

Megszakítás