Oldal kiválasztása

Az Agrárminisztériummal együttműködve 2013 óta dolgozunk azon, hogy a konyhakertek, a kertművelés, és akik ezzel foglalkoznak, minél nagyobb figyelmet, megbecsülést kapjanak!

Napjainkban a kert szerepe napról-napra felértékelődik, egyre többeknél a család számára szükséges egészséges zöldség-gyümölcs megtermelésének a forrása. Ez utóbbi talán a legfontosabb, hiszen aki konyha kertészkedik, az hatalmas lepést tesz az önfenntartás felé, a biztonságos élelmiszer előállításáról nem is beszélve!

„A legszebb konyhakertek” program/verseny meghirdetésével rá tudjuk irányítani a figyelmet és ösztönözni tudjuk a lakosságot a konyhakertek kialakítására, művelésre, az egészséges és biztonságos élelmiszer előállításra.

Vegyenek részt Önök is „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programban!

Csatlakozzon Önkormányzatuk a programhoz, hirdessék meg a helyi „A legszebb konyhakertek” versenyt, majd a nevezett kertek közül a legszebbeket jelöljék Magyarország legszebb konyhakertje országos díjra! 

A magánszemélyek kertjei mellett, az óvoda kerteket, az iskola kerteket és az önkormányzati kerteket külön díjazásban részesítjük! 

Részletes Információk és csatlakozás a www.alegszebbkonyhakertek.hu weboldal 2024. Csatlakozás menüpontjában lehetséges.

Várjuk Önöket is ebbe a nagyszerű és népszerű programba!! 

Tisztelettel: Sári Kovács Szilvia s.k., ötletgazda – programigazgató

Megszakítás