Oldal kiválasztása

A Lakiteleki Takarékszövetkezet munkatársat keres

A Lakiteleki Takarékszövetkezet munkatársat keres Compliance (megfelelőség biztosítási) munkatárs pozícióba lakiteleki munkavégzésre.

 

Pozíció:
Compliance (megfelelőség biztosítási) munkatárs

Elsődleges feladatok:

 • a Takarékszövetkezet működésében releváns törvényi előírások figyelemmel kísérése
 • belső szabályzatok kidolgozása, rendszeres aktualizálása, központi szabályzatok adaptálása
 • megfelelőségi kockázatok (piaci visszaélések, összeférhetetlenségi esetek, pénzmosás, csalás) megelőzése, azonosítása és kezelése
 • kapcsolódó nyilvántartások vezetése
 • a funkció működéséhez kapcsolódó jelentési, adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítése
 • megfelelőségi ügyekben való véleményezés, kirendeltségi támogatás

Elvárásaink:

 • felsőfokú jogi és / vagy gazdasági képesítés
 • nyitott, kommunikatív, együttműködő személyiség
 • felelősségteljes, céltudatos beállítottság, precizitás
 • jó problémamegoldó képesség

Előny:

 • pénzügyi és banki ismeretek
 • hasonló munkakörben szerzett tapasztalat

Jelentkezés módja:

 • Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését és megfelel elvárásainknak, jutassa el fényképes önéletrajzát bérigényének megjelölésével a palyaz@gmail.hu e-mail címre 2016. február 24-ig.
Az értékesítéssel és telekalakítással kapcsolatban felmerülő minden egyéb költség a vevőt terheli.
 
Az ajánlatok benyújtásának helye, módja: A pályázatokat zárt borítékban lehet benyújtani Lakitelek Polgármesteréhez címezve (Polgármesteri Hivatal, Lakitelek, 6065, Széchenyi krt. 48.). A borítékon a „PÁLYÁZAT A LAKITELEK ONCSAI INGATLAN RÉSZTULAJDONÁNAK MEGVÁSÁRLÁSÁRA – FELBONTANI CSAK A MEGADOTT HELYEN ÉS IDŐBEN!” szöveget fel kell tüntetni. Ennek hiánya a pályázat érvénytelenségét vonja maga után!
 
A pályázóknak 100.000,- Ft pályázati díjat kell fizetni. A nyertes pályázó esetén a díj a vételárba beszámít, a nem nyertes pályázók esetén a pályázatok elbírálásától számított 10 napon belül visszafizetésre kerül. A díj megfizethető készpénzben a polgármesteri hivatal pénztárába, illetve átutalással a Lakiteleki Takarékszövetkezetnél vezetett 52000018-11100018 számú számla javára.
 
A pályázat benyújtásának határideje: 2013. szeptember 2. 12 óra
 
A pályázat részeként benyújtandó dokumentumok:
A pályázati feltételeknek megfelelő tartalmú ajánlat, amely tartalmazza a terület ajánlott vételárát.
Nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a vevő vállalja a telekalakítással, és értékesítéssel kapcsolatban felmerülő költségek megtérítését.
Pályázati díj megfizetésének igazolása.
Nyilatkozat az ingatlan hasznosítására vonatkozóan.
 
A beérkezett pályázatok bontására 2013. szeptember 2-án 13 órakor kerül sor. Az ajánlatok bontásánál minden ajánlatevő jelen lehet. A pályázatok bontását Lakitelek polgármestere, vagy annak meghatalmazottja és az építésügyi csoportvezető végzi. Az pályázatok elbírálását a Képviselő-testület soron következő ülésén tárgyalja.
 
A pályázatok elbírálásának szempontrendszere: a pályázatok elbírálása a vételi ár, valamint a fejlesztési koncepció alapján történik. Előnyt jelent a helyi vállalkozás létesítése, illetve meglévő bővítése, munkahely teremtése és a vételár.
 
A pályázattal kapcsolatban információ kérhető személyesen Lakitelek polgármesterétől, alpolgármesterétől, építésügyi csoportvezetőjétől (Lakitelek, Széchenyi krt. 48.), a 76/449-011-es telefonszámon, vagy az epitesugy@lakitelek.hu e-mail címen.
 
A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot annak valamennyi fázisában visszavonja, érvénytelennek nyilvánítsa, vagy új pályázatot írjon ki. Valamennyi ajánlattevő a pályázat eredményéről a döntést követő 8 napon belül írásbeli értesítést kap.
 
Lakitelek, 2013. augusztus 21.
Megszakítás