Oldal kiválasztása

SZJA 1%

Kérjük mindazokat, akik a múltban vagy a jelenben kötődnek óvodánkhoz, vagy céljainkat támogatásra érdemesnek tartják, személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával, vagy az alapítvány számlájára befizetett összeggel továbbra is támogassák alapítványunkat.

A Lakiteleki Óvodáért Alapítványt 1993-ban az óvoda dolgozói alapították, azzal a céllal, hogy segítsék az óvodába járó gyerekek sokoldalú személyiség fejlesztését.

Az Alapítvány évek óta az önök támogatásával, – melyet ezúton is köszönünk – hozzájárult az óvoda tárgyi felszerelésének javításához: az oktatástechnikai eszközök fejlesztéséhez, óvodánk udvarának korszerűsítéséhez. A gyerekek testi fejlődése érdekében támogatta az úszásoktatást, a kerékpározást, az élményszerző túrákat, kirándulásokat.
Az Alapítvány hozzájárult a számítógép vásárlásához. Több esetben sikeresen pályázott eszközfejlesztésre. Így sikerült óvodánkban kialakítani egy korszerű mozgásfejlesztő eszköztárat.
2000-ben alapítványunk támogatásával készültek el a tornaterem első tervei, mely sok-sok önkormányzati erőfeszítéssel 2004-ben megépült. 2005-ben az új óvoda homlokzatának felújítását segítettük, majd besegítettünk a vizesblokkok felújításába is. 2009-ben alapítványunkra befizetett támogatásból alakítottuk ki a sószobát.
2010-ben alapítványunk az óvodai játszó udvaron szabványos lengőhintákat állított fel és ütéscsillapító gumilapokat vásárolt. A sószoba működéséhez só-folyadékot vásároltunk.
2011-ben  is legfőbb törekvésünk, az óvodai játszó udvar fejlesztése, mely minden tekintetben megfelel az új biztonsági szabványoknak, ugyanakkor fejleszti a gyerekek testi képességeit és sok-sok örömet szereznek azzal, hogy szépek, esztétikusak. Ebben az esztendőben az óvodai csúszdák szabványosítását kell megvalósítani. Amennyiben rendelkezünk elegendő anyagi forrással a sószoba működését ez évben is támogatni szeretnénk.

A Lakiteleki Óvodáért Alapítvány felhívása

A Lakiteleki Óvodáért Alapítvány közcélú alapítvány.

Ha Ön céljainkat támogatni szeretné a Lakiteleki Takarékszövetkezetnél vezetett 52000018-13100052 számú számlára történő befizetéssel teheti meg.

Kérjük mindazokat, akik a múltban vagy a jelenben kötődnek óvodánkhoz, vagy céljainkat támogatásra érdemesnek tartják, személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával, vagy az alapítvány számlájára befizetett összeggel továbbra is támogassák alapítványunkat,                                     

Adószám: 18341618 –1-03
 

A Lakiteleki Óvodáért Alapítvány felhívása

Úgy hallottuk, sokan nem tudják kinek ajánlják fel az 1%-ot, vagy nem is törődnek a felajánlással. Az adót így is, úgy is be kell fizetni, természetesen se többet, se kevesebbet. Miért ne ajánlják fel olyan nemes célra, mint az óvodánk udvari játékainak fejlesztésére, a sószoba működésére. Kérjük, adják át az adószámunkat munkatársaiknak, rokonaiknak, szomszédoknak és biztassák őket az 1% felajánlására.

Tisztelettel várjuk támogatásukat, felajánlásukat!

Köszönettel:
Fodor Józsefné                     Sütő Lászlóné .
kuratórium elnöke                  óvodavezető


Feltöltésre került a december 14-ei képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve.

A letöltéséhez kattintson ide!

Megszakítás