Oldal kiválasztása

Újabb pályázati siker a lakiteleki óvodában! Lakitelek Nagyközség Önkormányzata, a Dél-alföldi Operatív Program, „Nevelési intézmények fejlesztése” című pályázati konstrukció keretében, „DAOP-4.2.1-11” kódszámmal, „A lakiteleki Szivárvány Óvoda felújítása és bővítése” címmel pályázott és nyert!

További infók a Bővebben gombra kattintva!

Lakitelek Nagyközség Önkormányzata, a Dél-alföldi Operatív Program, „Nevelési intézmények fejlesztése” című pályázati konstrukció keretében, „DAOP-4.2.1-11” kódszámmal, „A lakiteleki Szivárvány Óvoda felújítása és bővítése” címmel pályázott és nyert!

A pályázat célja, a lakiteleki Szivárvány Napközi Otthonos Óvoda (6065 Lakitelek, Kiss János u. 1/a.) pályázati lehetőségek figyelembe vételével történő felújítása-bővítése, melynek kapcsán egy új, kétszintes épületszárny kerül kialakításra 1 csoportszobával, 1 gyermeköltözővel, 1 gyermekmosdóval és WC-vel, 1 szülői mosdóval és WC-vel, 1 dajka szobával, 1 vezetői irodával, 1 helyettesi és óvodatitkári szobával, és 1 nevelőtestületi szobával, tálaló konyhával és mosogatóval.

Újabb pályázati siker a lakiteleki óvodában!

A meglévő épületrész nyílászáró cserével (fa nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval), hőszigeteléssel, fűtés- és világításkorszerűsítéssel és a tornaterem hőszigetelésével kerül felújításra, emellett nemes vakolat burkolatot kap, gyöngykavicsos lábazattal. A meglévő és új épületrész közös főbejárata akadálymentes rámpával lesz ellátva. A fejlesztés miatt a közlekedési játszóudvar áthelyezésre kerül, a tervek között szerepel, egy játszóudvar, egy fedett kerékpártároló a gyerekek és felnőttek kerékpárjai számára.

Köszönjük a polgármester úrnak, a képviselőtestületnek, és a pályázatíróknak!

Sütő Lászlóné, óvodavezető

Megszakítás