Oldal kiválasztása

Távfelügyeleti rendszer LakitelekenTisztelt lakiteleki lakosok, vállalkozók !
Cégcsoportunk évtizedes múlttal rendelkező, vagyonvédelemmel foglalkozó részvénytársaság, mely egyaránt foglalkozik élőerős őrzéssel, riasztórendszerek telepítésével és az ezekhez kapcsolt kivonuló szolgálat üzemeltetésével.

Lakiteleken kiépítendő rendszerünkben a cégünk kecskeméti diszpécser központjába befutó riasztásra egy lakiteleki bázisról vonulna ki kollégánk, aki így 5-10 percen belül bárhol megjelenhet és tisztázhatja a riasztás körülményeit, értesítheti a rendőrséget, visszatarthatja az elkövetőt a cselekmény helyszínén. A szolgálatban lévő vagyonőrünk – amennyiben ez alaptevékenységét nem akadályozza – közösen járőrözhetne a szolgálatban lévő polgárőrökkel, igény szerint segítséget nyújthatna a mezőőrnek, halőrnek is.

Szándékunk szerint a lakiteleki székhelyű kivonuló szolgálatot olyan helyi, vagyonőr végzettségű személyekkel biztosítanánk, akik egyrészt kellő hely és személyismerettel rendelkeznek, erkölcsileg és szakmailag is megfelelnek az elvárásoknak.

Cégünk a távfelügyeleti rendszerbe történő belépés esetén kedvezményesen vállalja a rendszerrel összehangoltan működő riasztórendszerek telepítését, illetve – amennyiben ez technikailag megvalósítható- már felszerelt berendezések bekötését.

Szolgáltatásunk bemutatása és az ezzel kapcsolatosan felmerülő kérdések megválaszolása céljából 2012. március 30-án 19,00 órai kezdettel a Művelődési Házban lakossági fórumot rendezünk, melyen tisztelettel várunk minden érdeklődőt.

Kérdéseiket a lakitelekkozbiz@gmail.com e-mail címen, illetve a +36302396161-es telefonszámon várjuk.

Figyelmüket megköszönve:

Csáky Csaba
ügyvezető
Vídia 2010 Security Kft.

Megszakítás