Oldal kiválasztása

Tájékoztatás lakossági adatgyűjtésekrőlA Központi Statisztikai Hivatal Szegedi Igazgatósága Lakitelek településen a KSH elnöke által 2014. évre engedélyezett önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket végez.

További információkhoz kattintson a Bővebben gombra!

A felvételek Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program szerinti nyilvántartási száma és neve:

1539     Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei
2003 Felmérés a háztartások információs és kommunikációs technológiai eszközhasználatáról (éves kikérdezés április 30 – május 26 )

A statisztikáról szóló 1993.évi XLVI. törvény 6/A.§ alapján a Központi Statisztikai Hivatal az adatok gyűjtéséhez, az adatok feldolgozásához és az adatok közzétételéhez kapcsolódó közhatalmi feladatait Statisztikai Elemző Központ Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Statek Kft.) bevonásával látja el.

Az összeírási munkát a Statek Kft. igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik.

A mintavétel reprezentatív, vagyis a címek kijelölését véletlenszerű kiválasztással hajtjuk végre. A válaszadás önkéntes.

Az adatfelvételek kizárólag statisztikai célból történnek. Az egyedi adatokat bizalmasan kezeljük, azok mások szamára nem hozzáférhetőek. Az adatgyűjtés során a statisztikáról szőlő T993. évi XLVI. törvénynek, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CX11. törvénynek megfelelően járunk el.

Az adatgyűjtés végrehajtásával kapcsolatban a 62/623-800-as telefonszámon a Szegedi főosztály munkatársai készséggel adnak felvilágosítást. Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a vvww.ksh.hu internetes oldal nyújt tájékoztatást.

Köszönjük együttműködését, támogatását, mellyel hozzájárul a felmérés sikeres végrehajtásához!

Szeged, 2014. február 05.

Tisztelettel:

Kocsis-Nagy Zsolt főosztályvezető sk

Megszakítás