Oldal kiválasztása

 

Majalis 02

 

Képgaléria

 

A hagyományokhoz híven zenés ébresztőben volt része településünk lakóinak május 1-jén, ezzel invitálva a lakosságot a sportpályára, a lakiteleki majálisra.

A rendezvény egyik újdonságaként a Tűzoltó Zenekart a Lakiteleki Arabeszt Mazsorett csoport kísérte a sportpálya közepére, majd az óvodások ünnepi műsora következett, melynek végén színes héliummal töltött léggömböket eresztettek egyszerre a levegőbe, hogy a lakiteleki majális híre messze szállhasson. A délelőtt folyamán a legkisebbeket családi sorverseny, különböző interaktív vetélkedők, kézműves foglalkozások, trambulin és arcfestés várta. Az idei évben is volt ovifoci, Verebélyi Gábor vezetésével négy csapatban folyt az önfeledt játék a füves pályán, miközben a műfüves pályán zajlottak a Majális Kupa mérkőzései.

A délután folyamán az óvodások néptáncbemutatóját követően a Mono-Manó zenekar szórakoztatta a gyermekeket, felléptek a Silver Step tánciskola, az Ifjúsági Néptánccsoport, a Lakiteleki Mazsorett és Tánccsoport és a Zafira Dance Team növendékei, valamint a tiszakécskei Nagy-Tisza Néptánccsoport tagjai. Az idei évben is megrendezték a hagyományos Lakitelek – Tiszaalpár öregfiúk labdarúgó mérkőzést, melyet 4-3 arányban a hazai csapat nyert, miközben a pálya mellett virslis uzsonnára invitálták a jelenlévőket az önkormányzat jóvoltából. Az est sztárvendége Wolf Kati volt, majd a rendezvény zárásaként fergeteges utcabál következett, melyen a talpalávalót az Edu-Show zenekar húzta.

Megszakítás