Oldal kiválasztása

SZJA 1%Óvodánk alapítványa a Lakiteleki Óvodáért Alapítvány mindenkinek
megköszöni, hogy az elmúlt évben személyi jövedelem adója 1%-ának
felajánlásával
, vagy a számlára történt befizetéssel segítette az óvodás
gyermekek nevelési feltételeinek fejlesztését.
2014-ben  a felajánlott 1%-ok összege 221.106.- Ft volt.
A továbbiakhoz kérjük kattintson a Bővebben gombra!

Kérjük mindazokat, akik a múltban vagy a jelenben kötődnek óvodánkhoz, személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával vagy az alapítvány számlájára befizetett összeggel továbbra is támogassák alapítványunkat, óvodánkat.

2014-ben alapítványunkban legfőbb törekvésünk az volt, hogy pályázati úton megerősítsük működésünket és támogassuk az óvoda egészségnevelő programját.
„ÚT a Lakiteleki Óvodáért Alapítvány működéséhez” címmel pályázatot nyertünk és 484.120 Ft összegben vásároltunk egy komplett számítógépes rendszert, pendriveket, egy laptopot, papír-írószereket, egy molinót, feliratos pólókat, egy rádiós cd lejátszót, elkészítettük a honlapunkat. 

A honlap elérhető:  www.szivarvanyovi.hu

Az óvodás korú gyermekek egészségnevelő programját a „Nincs jobb mint a jó egészség” című nyertes pályázat megvalósításával, 1.039.200 Ft összegben támogattuk. Ebből az összegből vásároltunk feliratos pólókat és tréningruhákat, mozgásfejlesztő eszközöket, a só szoba egész évi működtetéséhez só folyadékot. Támogattuk az Őszköszöntő szüreti nap programjait, és a vízhez szoktatást. Ivókutat építettünk az új óvodába.

2015-ben továbbra is keressük a pályázati lehetőségeket és folytatni szeretnénk az óvodai játszó udvar fejlesztését, korszerűsítését, úgy hogy az minden tekintetben megfeleljen az új biztonsági szabványoknak, ugyanakkor sokoldalúan fejlessze a gyerekek testi képességeit és sok-sok örömet szerezzenek azzal, hogy szépek, esztétikusak.
2015. március 6-án a Laki-Lurkó óvodai újság 15 éves születésnapján nagyszabású koncertet szervezünk az ALMA EGYÜTTES részt vételével. Kérjük, aki teheti támogassa a rendezvényt.

Kedves Szülők!
Önökhöz külön kérésünk, hogy segítsék ismertté tenni az alapítvány adószámát. Úgy hallottuk, sokan nem tudják, kinek ajánlják fel az 1%-ot vagy nem is törődnek vele. Az adót így is, úgy is be kell fizetni, természetesen se többet, se kevesebbet. Miért ne ajánlják fel olyan nemes célra, mint a lakiteleki gyerekek óvodai nevelésének segítésére, egy korszerű falusi óvoda támogatására.  Kérjük, adják át az alapítvány adószámát munkatársaiknak, rokonaiknak, szomszédoknak.

ADÓSZÁMUNK: 18341618–1-03                                           
SZÁMLASZÁMUNK: 52000018-13100052
Tisztelettel várjuk támogatásukat és az adójuk 1%-ának felajánlását.

 Kakóné Gál Andrea        Sütő Lászlóné
    kuratórium elnöke             óvodavezető


Feltöltésre került a december 14-ei képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve.

A letöltéséhez kattintson ide!

Megszakítás