Oldal kiválasztása

Lezsák Sándornak elfogyott az ereje?

 

 

Minap még arról adtunk tájékoztatást a Közmeghallgatáson, hogy rövidesen kerékpárút épülhet Lakitelek és Kerekdomb között. Jó okunk volt rá, hiszen a Megyei Önkormányzat és Kft-jük koordinálta a pályázatot.

Tudomásunk szerint azért került megyei szintre a TOP pályázatok előkészítése és a megyei szintű fejlesztések összehangolása, mert kifejezetten figyelembe vették a települések beruházási igényeit. Erről a polgármesterektől folyamatosan, szinte két éven át tartó egyeztetésen szereztek információt.

Ma robbant a hír!

Lakitelek pályázata nem nyert!!!!!!!! Lakitelek 240 millió forinttól esett el!!!!

Köztudott hogy óriási befolyása van a pályázatok elbírálásában a választókerület elnökének Lezsák Sándornak.

Úgy tűnik, hogy befolyása gyengül, hiszen lakiteleki lakosként, Lakitelek országgyűlési képviselőjeként annyit sem tudott elérni, hogy az oly régóta várt kerékpárút pályázat nyerni tudjon.

Vagy nem is akarta??

Esetleg befolyását a népfőiskolán épülő footgolf pálya, szálloda és fedett lovarda építése teljesen kimeríti?

Vagy befolyását arra használta, hogy a pályázat ne nyerjen és ezzel Lakitelek önkormányzatát tönkretegye, hiszen a szinte egy évvel ezelőtti időközi választáson, az általa támogatott jelöltek egytől-egyig elbuktak.

Így akarja ellehetetleníteni a jelenlegi testületet?

Mindegy milyen szándék vezérelte, gyengülő politikai befolyás vagy hátsó szándék, mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, fejleszteni tudjuk Lakiteleket!

Felelős polgármesterként bízom abban, hogy Lezsák Sándor félre tudja tenni személyes érdekeit vagy sérelmeit és szereti annyira szűkebb hazáját Lakiteleket, hogy a jövőben nemcsak a népfőiskola érdekében saját birodalmát építve tevékenykedik. Hiszen van még lehetőség bőven, Holt-Tisza állapotának javítása, az általa dicsőségként említett K&H per, Tősfürdő fejlesztésének ügye.

                                                                                        Zobokiné Kiss Anita

                                                                                              polgármester

Megszakítás