Oldal kiválasztása

 


Lakiteleki Öregfiúk – Lakiteleki Lúzerek 7:2


A sporteseményen született eredményt a krónikának meg kell ugyan örökítenie, de ahogyan az első összecsapáson is volt, egy ilyen találkozón az eredménynél maga az esemény sokkal fontosabb. Mintegy negyven különböző korosztályt képviselő ember sportszeretete és barátsága az, ami életre hívta, és életben tartja a mérkőzéseket, akik ráadásul önmagukon kívül még legalább ugyanilyen létszámban szórakoztatnak érdeklődőket, nézőket. Így volt ez az utolsó augusztusi szombaton is, bár a hírverés most szerényebb volt a korábbinál.

Ezúttal úgy látszott, hogy nagyobb erőt képviselnek a lúzerek. Soraikba hívtak ugyanis több ismert, korábbi és leendő játékost is. Budai János, Budai Dávid, Tar Gábor, Prógli Tamás, Lovas Róbert II. voltak a csapat újdonsült tagjai. Hiányoztak ugyanakkor a korábbi mérkőzésen szereplő ifjúságiak, és átmenetileg a főszervezőnek számító Szabó Zsolt is.

Az öregfiúk számára szerencsésen, a lúzerek számára balszerencsésen indult a mérkőzés. Igen rövid idő alatt két góllal megléptek az öregfiúk, és az első játékrészben még megtoldották hárommal – mégpedig úgy, hogy ellenfelüknek nem sikerült eggyel sem válaszolnia. Csapatuk a korábbihoz viszonyítva annyit változott, hogy ezúttal Tóth János, Király Pál és Gulyás Imre sem hiányzott a pályára lépők közül.

A második félidő aztán hozott némi változást. Egymás után két gólt is szereztek a lúzerek. Már úgy tűnt, hogy a második félidőt ők nyerik, de az öregfiúknak sikerült egyenlítenie. Az első félidei öt találatukhoz kettőt a második játékrészben is szereztek, így alakult ki a 7:2-es végeredmény.

Senki számára nem lehet meglepetés, hogy a második után a harmadik félidő következett. Itt már kiegyenlítettebbnek tűntek az erőviszonyok, de ha tárgyilagosak akarunk maradni, a végére ebben a „játékrészben” is az öregfiúk legalábbis enyhe fölénye volt érezhető. A Szabó László és Vereb Ferenc közreműködésének köszönhető báránypörkölt, sokáig lefoglalta a résztvevőket. Az emésztést, talp alá valót kínálva DJ Varga Lajos igyekezett elősegíteni. A jó hangulatú esemény folytatást kíván, gondolták többen is. Felajánlva a bográcsba valót, mi több az elkészítését is, Szabó László gondoskodott róla, hogy erre mielőbb sor kerüljön.Ha kíváncsi a korábbi Öregfiúk – Lúzer találkozóra, kattintson ide >>

Megszakítás