Oldal kiválasztása

Laki-Konyha logo

„Szeresd egészségedet, mert ez a jelen.
Védd a kisgyermeket, mert ez a jövő.
Őrizd szüleid egészségét! – mert
a múlton épül fel a jelen és a jövő.”
Bárczi Gusztáv

 

 

Ezekkel a gondolatokkal szeretném figyelmükbe ajánlani a Laki-Konyha tevékenységét.

A Laki-Konyha Kft. 2008 nyarán alakult, 100%-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságként. Fő feladatai között megtalálható a közétkeztetés, a vendéglátás és az idegenforgalom.

Kialakítása és felszerelése a kor elvárásainak megfelelő minden tekintetben. Az alkalmazottak száma 7 fő, ebből többen szakképzettek, pld. az ügyvezető/konyhafőnök, a szakács, ezen kívül minden alkalmazott érettségizett. Alapfeladatunk, hogy napi 3 étkezésben kiszolgáljuk a bölcsődéseket az óvodásokat, az iskolásokat, és az idős otthon bentlakóit ahová naponta háromszor frissen szállítjuk az ételt autóval.

2012. januárjától kétféle menüből választhatnak az iskolás korosztálytól kezdődően. Az óvodásoknak a két menü közül a számukra élettanilag kedvezőbbet biztosítjuk. Ezen kívül bevezettük az óvodában és a bölcsődében a napi 4- szeri étkezést (a reggeli és ebéd közötti gyümölccsel vagy gyümölcslével). A bölcsődéseknek korosztályuknak megfelelő menüsort állítunk össze. A közétkeztetésnek az élettani igényeknek megfelelő jellegű és összetételű táplálékot kell biztosítani az étkezési időben, az egészséges táplálkozás irányelveinek érvényesítése mellett, ebben a nehéz feladat megoldásában dietetikus segítségét vesszük igénybe, akivel már dolgozunk az élelmiszer allergiás gyermekek problémájának megoldásán.

A közétkeztetésen kívül nagy hangsúlyt fektetünk az előfizetői kőr igényeinek kielégítésére. Annak érdekében, hogy minél többen igénybe vegyék szolgáltatásainkat – ezáltal megismerjék változatosan összeállított menüsorainkat, igényesen, ízletesen elkészített ételeinket – 2012-ben nem emelünk árat, sőt bevezetésre kerül a zónaadag és a házhoz szállítás.

Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk garancia a legkülönbözőbb rendezvények lebonyolításában.

A pontos és megbízható szolgáltatás mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a megrendelő egyedi igényeire és elvárásaira.

Vállalkozásunk készséggel áll az Ön rendelkezésére is!

Megtiszteltetés lesz számunkra, ha vendégeink illetve megrendelőink körében üdvözölhetjük.

A megújulás jegyében felhasználtuk a titkos összetevőket, amelyeket csak azok ízlelhetnek, akik megkóstolják ételeinket.

Megrendeléseinket, észrevételeiket, javaslataikat, várjuk levélben illetve személyesen a Széchenyi krt. 104. szám alatt, illetve a 449-001-es telefonszámon, vagy a lakikonyha@lakitelek.hu e-mail címen.

Megszakítás