Oldal kiválasztása
Külterületen és belterületen is dolgozott a gréderKét héttel ezelőtt arról tájékoztattuk a településen élőket, hogy amennyiben lesz rá lehetőség, akkor a Makai-dűlőben a bakhátakat megszüntetteti az önkormányzat.

Részletek a Bővebben gombra kattintva

Külterületen és belterületen is dolgozott a gréder

Zobokiné Kiss Anita polgármester tárgyalásokat folytatott egy helyi vállalkozóval, akinek van olyan gépe, amivel a földutakat rendbe lehet hozni. Nem csak a Makai-dűlőt, de mindazokat a külterületi utakat és a belterületen a nem szilád burkolattal ellátott utcákat, ahol nagyobb kátyúk voltak, sikerült rendbetenni. Gréder ment végig rajtuk, ha kellett, akkor kétszer is, ahol szükség volt rá, ott szélesítette az utat. A gép több napot dolgozott, és számos utat, utcát tett járhatóvá.
Azokon a helyeken, ahol a padka már nagyon fel van hízva és gazzal, cseréjével benőtt, esetleg tuskós, ott nem volt lehetőség a szélesítésre, a megoldás meg van rá, de ez nagyobb költséget igényel.

A tervek szerint tavasszal folytatódik majd a munka, és a dűlőknél, utaknál még hatékonyabb munkát fog majd elvégeztetni az önkormányzat.

Képek:

Külterületen és belterületen is dolgozott a gréder   Külterületen és belterületen is dolgozott a gréder   Külterületen és belterületen is dolgozott a gréder

Külterületen és belterületen is dolgozott a gréder   Külterületen és belterületen is dolgozott a gréder

Megszakítás