Oldal kiválasztása

 

toserdo  

 Fotóalbum

Május 20-án, szombaton ismét megrendezésre került a már hagyománynak számító Tőserdő revitalizáció a Tőserdőért Alapítvány szervezésében.

 

A segítők reggel fél nyolckor találkoztak a Döme büfében, ahol Galgóczy Zsolt köszöntötte őket, és elmondta azon tennivalók listáját, melyet a nap folyamán megvalósítani terveztek. Ezt követően a segítők kisebb csapatokra bomlottak, és elindultak megvalósítani az elképzeléseket. A Településüzemeltetési csoport munkatársai folyamatosan karban tartják a Holt-Tisza partját, azonban vannak olyan munkák, melyeket hagyományosan a revitalizáció keretében szoktak elvégezni, most sem volt ez másként. A segítők megtisztították a hidat és a parkolókat, valamint a Szivárvány utcát teljes hosszában, a híd korlátja lemeszelésre került, valamint a nyomós kút is új festést kapott, rendbe tették a kisfák környékét, megtisztították az emlékmű dombot, valamit az oda felvezető lépcsősort, valamint rendbe tették a színpad környékét is. Természetesen a segítőket az idei évben is megvendégelték a szervezők, a virslis reggelit a Döme Büfében, még az ebédet a Sarokház Étteremben költhették el.

 

Köszönjük mindazoknak, akik a revitalizáción segédkeztek, és fontosnak érezték azt, hogy ezt a szombatot közösen, jó társaságban, településünk fejlődése, szépítése érdekében töltsék el és ismét bebizonyították azt, hogy közösen nagy dolgokra vagyunk képesek.

 

 

Megszakítás