Híreink
Ma 2021. július 31. szombat, Oszkár napja van.
Holnap
Boglárka, Boglár
napja lesz.


44 4622

 Kattintson a képre a nagyobb mérethez!

Tisztelt Lakitelekiek! Településünkön a jövő héttől kezdődően, a 44-es főút felújítása része-ként, megkezdődik a körforgalmak kialakítása a szentkirályi úti és a Kapásfalunál lévő kereszteződésekben. Az átépítések során a főút forgalma váltakozó irányban, lámpával szabályozva, egy sávon folyamatosan biztosított.

>

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megbízásából a kivitelező elsőként a 44-es – 4622-es utak találkozásánál, a „Szentkirályi kereszteződésben” kezdi az építkezést. Először egy tehermentesítő szervízutat építenek, ez nem jár forgalomkorlátozással.

A június 29-i héttől tapasztalhatunk először korlátozást, forgalom terelést. Ekkortól szünetel a 44-esen Szentkirály irányába az átkelési lehetőség. Lakitelekről Szentkirályra gépkocsival utazni csak a 44-esről kanyarodva lesz lehetséges. A körforgalmat két ütemben (először a 44-es falutól távolabb eső oldalán épül a körforgalom, majd azt követően a falu felőli oldalon folytatódik) valósítja meg a kivitelező.

Az önkormányzat kérése alapján, az építkezés teljes időtartama alatt az építési területen ke-resztül biztosított a gyalogos, kerékpáros közlekedés a 44-es úton keresztül Szentkirály irá-nyába. A munkálatok 6-8 héten át tartanak ebben a körforgalomban, melynek befejezését követően kezdődik a kapásfalusi körforgalom megépítése, hasonló időtartamban. Annak befejezése után a 44-es „Tiszakécskei” kereszteződése épül ki teljesen.

Tisztelt Lakitelekiek! A fejlődés, a fejlesztés a mindennapi megszokott életünk során kellemetlenséget is eredményezhet, ezért önkormányzatunk minden részletre odafigyelve egyeztetett a kivitelezővel, kérte a rendőrség fokozott jelenlétét annak érdekében, hogy ne alakulhasson ki veszélyes helyzet a településünk belterületén sem.

Tisztelettel kérem minden lakiteleki lakostól, hogy még körültekintőbben és nagyobb türe-lemmel közlekedjenek! Vigyázzunk egymásra!

Lakitelek, 2021. június 18.

Tisztelettel: Madari Róbert polgármester


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

otthonunk lakitelek 05 06

Kerékpárút építés

top 3 1 1 15

Egészségház fejlesztése Lakiteleken

Egészségház fejlesztése Lakiteleken

Csapadékvíz elvezetés

top 2 1 3 16

Csatlakozás az ASP-hez

Asp 2020

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

 

 Gyengénlátóknak

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke