Híreink
Ma 2021. június 24. csütörtök, Iván napja van.
Holnap
Vilmos, Maxim
napja lesz.


Virágárusok költöznek a Tőserdőbe

 

Azt már megszokhattuk, Tőserdőben mindig színesek a programok. De május 1-jén még a szokásosnál is tarkább lesz a vízpart. Ezen a napon ugyanis virágárusok kínálják portékájukat a közelmúltban felállított parti faházakba.

A majális ugyan idén elmarad, de a szervezők mindent megtesznek azért, hogy a Tőserdőben mindig legyen élet. És hogy az az élet vidám és színes legyen!

Először séta a rendezett, ébredező parton, majd kinyitott a csónakkölcsönző, bedobhatták a csalit a horgászok, és nem is olyan régen, megnyílt a lehetőség az aktív kikapcsolódásra is: lehetővé vált kosárlabda, röplabda, focilabda és tollasütő bérlése, és kinyitottak a teraszok is.

 Most pedig, mindezek mellé, sőt, tetejébe, május 1-jén, szombaton, virágárusok által lesz még színesebb a program és a Holt-Tisza part! Ugyanis ezen a napon ők költöznek be a közelmúltban felépített faházakba, és kínálják a tavasz minden színét, illatát, zsongását.

Az akció egyrészt a nyaralótulajdonosoknak kedvez, hiszen felvirágoztathatják házaikat, másrészt a szervezők a vasárnapra is gondoltak, így Anyák napjára is vásárolhatnak cserepes és vágott virágokat, virágcsokrokat a kilátogatók.

Vésd a naptárba a dátumot: Virágvásár, 2021. május 1. Tőserdő!


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

otthonunk lakitelek 05 06

TOP-4.1.1-16

Egészségház fejlesztése Lakiteleken

TOP-2.1.3-16

top 2 1 3 16

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

 

 Gyengénlátóknak

Magyar Államkincstár

allampapir

babakotveny

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke