Híreink
Ma 2021. április 10. szombat, Zsolt napja van.
Holnap
Leó, Glória, Szaniszló
napja lesz.

Húsvéti köszöntő

 

Tisztelt Lakitelekiek!

Tavalyhoz hasonlóan, sajnos idén sem ünnepelhetjük úgy a húsvétot, ahogyan azt szeretnénk. Nem tarthatunk nagy ünnepséget és népes családi, baráti összejövetele-ket. Nem élhetjük át együtt ennek az ünnepnek a csodáját. Ám ez mégsem jelenti azt, hogy szomorúnak kellene lennünk. Igen, nehéz helyzetben vagyunk és hihetetlen, emberpróbáló kihívásokkal küzdünk, de pontosan a húsvét az az ünnepünk, ami lehetőséget ad nekünk az elmélyülésre. Ez az elcsendesedés és feltámadás ünnepe.

A keresztény emberek számára a nagyhét a csendes magunkba tekintés és a Jóisten felé való fordulás időszaka. Ennek mindig is nagy jelentősége volt, de a mostani időszakban különösen fontos, hogy rátaláljunk a békére. Figyeljünk magunkra és éljük meg a szeretteinkkel töltött boldog perceket, melyek segítenek nekünk abban, hogy újult erővel és lendülettel forduljunk a jövőnk felé.

Mert a húsvét az elmélyülés mellett a feltámadásról is szól. Arról, hogy az élet végül mindig győz, ha megvan hozzá a kellő kitartásunk és hitünk. Arról szól ez az időszak, hogy a jövő, az életünk a mienk. Ilyenkor érezhetjük csak igazán, hogy a rosszból valami jót hozhatunk ki, megadva arra az esélyt és lehetőséget, hogy valami újat, jobbat, szebbet alkossunk. Én bízom benne, hogy hamarosan ismét a nevetés, a vidámság és a közös pillanatok töltik meg életünket, jövőre pedig újra együtt ünnepelhetünk.

Ebben bízva kívánok áldott, békés, szeretetteljes húsvéti ünnepeket mindenkinek!

  "Gyermekkoromnak szép emléke,
   Köszöntelek, húsvét vasárnap!
   Száll a szívemre égi béke
   Ünnepén a Feltámadásnak." /Benedek Elek/

Madari Róbert, Lakitelek polgármestere


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

Otthonunk Lakitelek

TOP-2.1.3-16

top 2 1 3 16

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

 

 Gyengénlátóknak

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke